Sluit je aan bij Thuisbezorgd.nl

Bereik meer klanten, Laat je bedrijf groeien

Als marktleider hebben we in Nederland meer dan 12.000 restaurantpartners. Door samen te werken met Thuisbezorgd.nl, bereik je meer klanten dan ooit en boost je je bestellingen. Schrijf je vandaag nog in!

Waarom aansluiten bij Thuisbezorgd.nl?

 • Verhoog je bestellingen

  Meer klanten bereiken betekent meer bestellingen en omzet. Je krijgt ook toegang tot marketingmiddelen die je verkoop nog verder stimuleren.

 • Zonder contract of enig risico

  Geen contract. Geen inschrijfkosten. Geen risico. Jij hebt de controle over onze samenwerking.

 • Thuisbezorgd.nl werkt voor jou

  Laat je bedrijf groeien met weinig moeite. Blijf gefocust op wat je het beste kan - heerlijk eten maken. Wij zorgen voor betalingen, klantenservice, bezorging en de rest. Wanneer je ons nodig hebt, kun je rekenen op Thuisbezorgd.nl voor ondersteuning.

 • Partner Webshop: Bespaar op restaurantbenodigdheden

 • Toegewijde klantenservice en accountmanagement, 7 dagen per week

 • Partner Hub met zelfbedieningstools om je online restaurant te beheren

 • Makkelijk te gebruiken marketingtools die je bedrijf een boost geven als dat nodig is

 • Analytics dashboard waar je je prestaties kunt volgen en optimaliseren

 • Gratis welkomstpakket met promotiemateriaal voor jouw restaurant

 • Gratis fotoshoot van je menu! Professionele foto’s helpen je verkoop te vergroten

 • Volg, plan en beheer jouw bestellingen en bezorgers eenvoudig met de Courier App

 • Wil je meer omzet? Dan moet je gaan bezorgen. Rene de Jong, Cafetaria de Rooie Brug, Utrecht

  De samenwerking met Thuisbezorgd.nl heeft onze zaak drukker gemaakt. We krijgen nu per maand zo’n 300 tot 400 bestellingen extra binnen. Het feit dat je via de Partner Hub zelf dingen kunt regelen, zoals het uitzetten van producten die uitverkocht zijn, vind ik erg handig. Ik zou andere restaurants zeker aanbevelen om zich aan te sluiten bij Thuisbezorgd.nl, omdat er tegenwoordig genoeg mensen zijn die geen zin meer hebben om de deur uit te gaan voor eten.

 • Wij zijn heel tevreden over de service vanuit Thuisbezorgd.nl. Robbert Boutkan, Popi Pizza, Tilburg

  Popi Pizza is een bezorgformule en wij zijn vanaf de eerste dag aangesloten bij Thuisbezorgd.nl. De bestellingen die binnenkomen via het platform maken een significant deel uit van onze totale omzet. We zijn dan ook erg blij met de service vanuit Thuisbezorgd.nl, met name de overzichtelijke manier van het ontvangen van bestellingen en de marketing waarvan wij ook profiteren. We focussen ons heel erg op kwaliteit, want je merkt dat de reviews voor nieuwe klanten vaak een richtlijn zijn om te kiezen voor je restaurant.

 • Door te gaan bezorgen is onze omzet met 40% gestegen Theo van Gemert & Hugo van Wandelen, Plaza Jagershoef

  Wij waren jarenlang een cafetaria met een stabiele omzet. Sinds we de stap hebben gezet om te gaan bezorgen is onze omzet met 40% gestegen. Deze stijging komt voor een groot deel door de samenwerking met Thuisbezorgd.nl. Je merkt dat consumenten tegenwoordig graag kiezen voor gemak. Als je restaurant niet op het platform aanwezig is, dan is de kans toch kleiner dat de consument bij jou uitkomt. Door de naamsbekendheid van het platform ben je dus bijna zeker van een hoop extra bestellingen. Dan is het aan jou als ondernemer om ervoor te zorgen dat gasten graag een volgende keer weer bij je terugkomen!

Restauranthouders aan het woord

Hoelang duurt het voordat je restaurant online is na inschrijving?

Nadat je je ingeschreven hebt, nemen we binnen 24 uur contact op om er zeker van te zijn dat je alles hebt wat nodig is om te beginnen.

Hoe kun je je restaurant beheren op het Thuisbezorgd.nl platform?

Als je je hebt ingeschreven, krijg je de inloggegevens voor je Partner Hub, waar je alles kunt beheren: van openingstijden tot kortingen op je menu.

Hoe krijg je je bezorgingsproducten?

Onze Partner Webshop is exclusief beschikbaar voor restaurants op het Thuisbezorgd.nl platform. Naast producten voor bezorging vind je op de Partner Webshop ook de beste aanbiedingen op allerlei andere producten die je nodig hebt voor jouw restaurant.

Schrijf je vandaag nog in!

 • Stap 1

  Voer je postcode in en vertel ons over je bedrijf

 • Stap 2

  Maak een afspraak om met ons team te praten

 • Stap 3

  Ga online en ontvang je eerste bestellingen!