26 november 2020 •

• Leestijd ongeveer 1 minuut.

Beheer je bestellingen via het Restaurantportaal

Welk apparaat je ook gebruikt voor het ontvangen van het bestellingen, het beheer is eenvoudig. De volledige controle en het beheer van je bestellingen is belangrijk voor je restaurant en kan zorgen voor meer tevredenheid bij je klanten.

Wat kan ik doen als mijn restaurant te druk is?
Is het even te druk? Dat kan druk opleveren voor je restaurant. Als je denkt dat dit een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van je service kun je altijd tijdelijk je restaurant op ons platform sluiten tot de volgende dag. Dit kun je makkelijk regelen via het Restaurantportaal. Je kunt er ook voor kiezen om gedurende slechts enkele uren tijdelijk te sluiten. Dit kun je doen door te klikken op de schuifregelaar ’Restaurant Open’ in het dashboard van je portaal, of via de ‘Instellingen’ op uw terminal.

Hoe kan ik mijn klanten informeren over de status van hun bestelling?
FoodTracker® geeft je klanten een up-to-date status over waar hun eten is. Waarom je dit moet gebruiken? Realistische verwachtingen wekken houdt klanten blijer en helpt je restaurant aan meer positieve beoordelingen.

Met de T-Connect Software, of terminal, kun je elke stap van de bestelling vastleggen. Beheer klantverwachtingen door een geschatte bezorgtijd in te stellen. Je kunt de verwachte bezorgtijd wijzigen als de bestelling vertraagd is.

Hoe kan ik mijn beoordelingen bekijken?
Klanten hebben de optie om een beoordeling achter te laten nadat ze hun bestellingen hebben ontvangen. Thuisbezorgd.nl modereert of verwijdert reactief beoordelingen die als ongepast worden beschouwd of de privacy schenden. Als je dergelijke opmerkingen tegenkomt, kun je deze melden door een reden te kiezen in het vervolgkeuzemenu. Lees ookhoe: de kracht van beoordelingen maximaliseren.

Je kunt je beoordelingen controleren door te klikken op ‘Nieuwe beoordelingen’ in het dashboard van het portaal. Hier kunt je je totale score zien, zoals die op het platform zichtbaar is, en beoordelingen die zijn toegevoegd door je klanten.