Wij hebben 2 handige pasta recepten voor je op een rijtje gezet. Je bereid het gemakkelijk in een handomdraai!
Pasta Carbonara
Ingrediënten:
- 300gr. Penne
- 150gr. Carbonarasaus
- 50gr. Spekjes
- 50gr. Champignons
- 10gr. Rucola
- 10gr. Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Zout/Peper
Bereiding
- Ontdooi de pasta in heet of bijna kokend water (95 graden).
- Bak de spekjes & champignons in olijfolie.
- Voeg hier de saus aan toe en de helft van de Parmezaanse kaas.
- Maak met een beetje van het pastawater de saus glad.
- Pasta door de saus mengen.
- Zout en peper naar smaak toevoegen.
- Garneer op een bord met Parmezaan en rucola.

Vegetarische Pasta Primavera
Ingrediënten:
- 300gr. Spaghetti
- 150gr. Primaverasaus
- 30gr. Cherry tomaatjes
- 30gr. Paprika
- 30gr. Courgette
- 50gr. Verse spinazie
- 30gr. Champignons
- 10gr. Parmezaan
- Verse Basilicum
- Olijfolie
- Zout/peper
Bereiding
- Ontdooi de pasta in heet of bijna kokend water (95 graden).
- Bak de verse groenten in olijfolie ca. 3 min.
- Voeg hier de saus aan toe en naar smaak zout & peper.
- Meng de pasta door de saus.
- Garneer op een bord met Parmezaan en verse basilicum.
