21 July 2021 •

• Leestijd ongeveer 1 minuut.

Vergroot het aantal bestellingen en geef je positie op Thuisbezorgd.nl een boost

Hoe hoger je verschijnt in de restaurantlijst op Thuisbezorgd.nl, hoe meer bestellingen je ontvangt. TopRank-gebruikers ontvangen gemiddeld zelfs 28% meer bestellingen. Natuurlijk zijn er enkele factoren die je positie beïnvloeden, maar je kunt je positie snel en makkelijk een boost geven met TopRank.

In je Restaurantportaal kun je je TopRank-campagne instellen. Deze campagnes zijn gemakkelijk in te stellen en op jouw behoeften aan te passen. Leer hoe je TopRank inzet.

Waarom gebruik maken van TopRank?

De vrijheid om je positie te verbeteren wanneer jij dat wilt
Wil je meer bestellingen op minder drukke dagen? Met TopRank bepaal jij hoe zichtbaar je bent. Kies zelf welke dagen en dagdelen je TopRank wilt inzetten als je je campagne aan het instellen bent.

Kies hoeveel je wilt betalen
Jij bepaalt hoeveel je wilt betalen om je positie te boosten. Je betaalt alleen een bedrag voor bestellingen die je ontvangt terwijl TopRank loopt.

Als je je campagne instelt, kun je aangeven hoeveel je per bestelling wilt uitgeven of met de schuifregelaar een vaste prijs invoeren. Bekijk de positie die gebaseerd is op jouw gewenste bedrag en het adres van jouw restaurant met de positieberekenaar: die toont jouw mogelijke positie in realtime!

Meer tijd om op je business te focussen
TopRank is ontworpen om je op een makkelijke manier aan meer bestellingen te helpen. Als je je campagne geactiveerd hebt, loopt het automatisch totdat je deze deactiveert of veranderingen doorvoert. Je kunt campagnes te allen tijde aanpassen in je Restaurantportaal.

Start je TopRank-campagne!