Astro 20% kortingsvoucher

Astro Gaming

Astro 20% kortingsvoucher

Einddatum: 30-07-2023

60 punten

Over deze aanbieding

De 20% kortingscode is te gebruiken op alle overige Astro producten op https://www.astrogaming.com/en-eu Uitgesloten producten van het aanbod: alle kabels en zenders.

Voorwaarden

  • De couponcode is alleen geldig in NL voor aankopen die zijn gedaan op de website https://www.astrogaming.com/en-eu- 1 bestelling is beperkt tot maximaal 3 producten.
  • De couponcode is slechts een beperkte tijd geldig en moet daarom op de dag van de bestelling worden gegenereerd om problemen met de geldigheid bij het afrekenen te voorkomen.
  • De korting (exclusief verzendkosten en omzetbelasting) wordt toegepast bij het afrekenen. De korting wordt toegepast met behulp van de unieke couponcode tijdens het afrekenproces en kan slechts één keer worden ingewisseld. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Niet geldig op sale of afgeprijsde artikelen.
  • Gebruik onze Logitech-kortingscode bij het afrekenen om 20% korting op je bestelling te krijgen. Pas de promocode toe in het veld "VOER PROMOCODE IN" CART op https://www.astrogaming.com/en-eu