20% kortingsvoucher

Plantje.nl

20% kortingsvoucher

Einddatum: 26-07-2022

35 punten

Over deze aanbieding

Plantje.nl 20% kortingsvoucher op gehele collectie

Plantje.nl wil samen de wereld een stukje groener maken. Dit doen we door voor iedereen betaalbaar groen aan te bieden, dat direct vers van de kweker thuis wordt bezorgd in een plantvriendelijke verpakking.

Plantje.nl heeft een gevarieerd assortiment aan planten in diverse bladsoorten en potmaten. Onze specialiteit? Plantenboxen: een complete set planten in één box. Ideaal wanneer je jouw woning een groene boost wilt geven of een echt groen cadeau zoekt. Of dit nu in de vorm van mini plantjes, luchtzuiverende planten of verrassingsplanten is.

Ook zijn de mooiste tuinplanten en diverse (tuin)accessoires van potten tot verzorging te verkrijgen. De planten van Plantje.nl komen direct van de (Nederlandse) kweker. De gecertificeerde kwekers zijn met zorg geselecteerd. De planten zijn van de beste kwaliteit. Elke plant wordt geleverd met verzorgingstips.

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste plant(enbox)!

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.plantje.nl.

Succes verzekerd.

  • Vers van de Nederlandse kweker.
  • Verpakt in een stevige en plantvriendelijke box
  • Bezorging op ieder gewenst adres

Voorwaarden

  • Na bestelling van jouw voucher ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvang je een aparte e-mail met jouw unieke kortingscode
  • Ga naar de website www.plantje.nl om een product te bestellen
  • Gebruik je unieke kortingscode tijdens het bestelproces op www.plantje.nl. Deze dien je in te wisselen bij ‘kortingscode' in het winkelmandje. (Let op: de kortingscode is alleen tijdens een bestelling in te wisselen, het is niet mogelijk om een kortingscode achteraf in te wisselen op een reeds geplaatste bestelling).
  • De verzendkosten per bestelling zijn € 5,95 (gratis bij besteding vanaf € 50,-)