November 12, 2020 (Bijgewerkt June 22, 2021)

Groot nieuws: André Hazes en Cannibale Royale kondigen een lekker nieuwtje aan

Nederlandse favoriet André Hazes en de burgerlegendes van Cannibale Royale bundelden hun krachten voor de nieuwste burger van Amsterdam. En die kun jij nu thuis laten bezorgen.

Ze lanceren L’André, de pittige burger met gefrituurde kip die ongetwijfeld een nummer 1-hit wordt. Exclusief ontwikkeld voor bezorging via Thuisbezorgd.nl, combineert L’André heerlijk krokante, gefrituurde kippendij met Cannibale Royale’s pittige, huisgemaakte chipotle-mayonaise om zo de ultieme kipburger op tafel te toveren.

Vernoemd naar de man zelf, kan André niet wachten tot de Amsterdammers hun tanden kunnen zetten in het resultaat van zijn laatste samenwerking. “Ik ben altijd op zoek naar de perfecte, gefrituurde kipburger en verrassend genoeg is die niet zo gemakkelijk te vinden in Amsterdam. Ik ben ook een grote fan van Surinaams eten en combineer graag authentieke, pittige smaken met de laatste trends zoals gefrituurde kip om iets nieuws te creëren, dus ik ben superblij dat we iets heel unieks toevoegen aan de Amsterdamse burgerscene”.

André Hazes

De burger verschijnt als gevolg van André’s recente succes met “Thuis”, zijn laatste nummer dat momenteel de Nederlandse hitlijsten bestormt. Luister hier het liedje en geniet vanaf vandaag thuis van L’André via Thuisbezorgd.nl.

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel