Hero image
July 23, 2020 (Bijgewerkt July 21, 2021)

Deze pizzeria's bezorgen nu ook in Rotterdam

Zoek je naar de beste pizza in de omgeving? Deze pizzapunten moet elke Rotterdammer een keer proberen.

Als het op pizza aankomt, heeft iedereen zijn eigen favoriet. Sommigen vinden de dunne, krokante korst van een Napolitaanse pizza heerlijk, anderen willen liever een dikke New York-stijl pizza. Om deze eeuwenoude discussie te beslechten, hebben wij het op ons genomen om de beste pizzeria’s van Rotterdam voor jou te ontdekken. Benieuwd naar onze keus? Welke bodems hebben het gehaald en wat is het beste beleg? Dit is wat de beste pizzeria’s van Rotterdam te bieden hebben.

O’Pazzo

Centrum

O’Pazzo is een van Rotterdams meest populaire pizzeria’s, en terecht. Het uitgebreide menu biedt voor ieder wat wils en de verse ingrediënten laten je het water in de mond lopen. Wij raden de pizza Pancetta e Ricotta aan, belegd met spinazie, krokante pancetta, pijnboompitten en knoflook.

Sugo

Centrum

Wel trek in Italiaans, maar geen zin in een hele pizza? Dan ga je naar Sugo Pizza. Hun Romaanse pizzapunten hebben een luchtige, krokante bodem en zijn belegd met de meest verse ingrediënten die er maar zijn. Hun pizza bolognese is ongelooflijk lekker, geserveerd met huisgemaakte ragù, tomatensaus, romige mozzarella en peterselie.

Hun pizza bolognese is ongelooflijk lekker. Moeten we nog meer zeggen dan huisgemaakte ragù, tomatensaus, romige mozzarella en pepers?

Napoli Pizza

Bergpolder

Op zoek naar de lekkerste pizza in Rotterdam-Noord? Dan ga je naar Napoli Pizza. Hun toewijding aan verse en lokale ingrediënten maakt de pizza’s echt anders, daarnaast experimenteren ze met recepten en smaakcombinaties. Hun Chicken Satay pizza met satésaus in plaats van tomatensaus is echt bijzonder, belegd met heerlijk gemarineerde kip, mozzarella en rode ui.

O’Pazzo

Restaurant Gusto

Maritiem District

Onder leiding van chef-kok Alex Verburg werkt het team van Restaurant Gusto volgens een heldere filosofie: maak het beste eten op een eerlijke wijze en betaalbaar voor iedereen. Ze zetten alles op alles om, waar mogelijk, biologische ingrediënten van alleen lokale telers te gebruiken. Hun pizza Guanciale is een van onze favorieten, belegd met rode ui, provolone, rucola, pijnboompitten en een vleugje limoen.

Hun pizza Guanciale is een van onze favorieten. Hij is belegd met rode ui, provolone, rucola, pijnboompitten en een vleugje limoen.

Zin in een punt? Ga vanavond nog naar een van deze Rotterdamse pizzaria’s.

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel