Grahamskitchen hoc5391 202
October 28, 2020 (Bijgewerkt December 17, 2020)

De crème de la crème van culinair Nederland bezorgt nu ook bij jou

Waar het normaal gesproken maanden moeite kan kosten om een plekje te bemachtigen in één van deze restaurants, ben je tegenwoordig nog maar een paar klikken verwijderd van een culinaire ervaring met sterrensausje. In plaats van een ellenlange wachtlijst, bestel je het eten van deze fantastische restaurants gewoon vanuit je luie stoel. Onze tip: terwijl de bezorger onderweg is, maak je je thuis klaar voor een echte restaurantbeleving.

Trek je mooiste kleren aan, poleer de kristallen wijnglazen en rol de (tafel)loper maar uit. Met trots presenteren we jullie de crème de la crème van de Nederlandse horeca. Deze restaurants bezorgden nog niet eerder, dus als er een tijd is om je kans te grijpen, dan is het nu.

212 – Appeltaartje
212

Amsterdam-Centrum

Staat 212 al een tijd op jouw verlanglijstje, maar is het je tot nu toe nog niet gelukt om een reservering te bemachtigen? Dan hebben we heel goed nieuws voor je en dat is nog zacht uitgedrukt. 212 is sinds kort namelijk beschikbaar op ons platform. Zeg maar dag tegen die wachtlijst, want je bestelt de overheerlijke gerechten van 212 nu dus ook gewoon voor thuis. Doe de lichten uit, de kaarsjes aan en haal je mooiste tafellinnen uit de kast (en misschien wel je mooiste gala-outfit), want het is tijd voor een vleugje Michelin-ster bij jou in huis. 

Wie wel eens heeft gegeten bij 212 weet dat de gerechten niet te versmaden zijn. De afhaalkaart doet niet onder voor de reguliere menukaart. Wordt het pâté en croûte, een tajine van kip, een klassieke bouillabaisse of — de klapper van de menukaart — een hele kreeft van de BBQ? Wat je ook kiest: dit is een thuis-uit-eten-ervaring waar je sowieso geen spijt van gaat krijgen.

Zoldering

Amsterdam-Centrum

Heel weinig poespas, maar vooral heel veel smaak. Dat is Zoldering. Normaal gesproken vind je Zoldering op de Utrechtsestraat in Amsterdam, maar door de coronacrisis kun je daar voorlopig even niet meer terecht.

Gelukkig ben je sinds kort nog maar een paar klikken verwijderd van een Zoldering feestmaal bij jou thuis. Ga jij voor de pompoensoep of de andijviestamppot? Je maaltijd aftoppen doe je lekker op z’n Nederlands met een stukje appeltaart of op z’n Frans met een kersenclafoutis of madeleines.

Zoldering – Erwtensoep met Lavas en Rookworst
Sun by Zarzo

Eindhoven – Stratumseind

Echt goed thuis-uit-eten doe je met Sun by Zarzo uit Eindhoven. Denk: eindeloos tafelen met lekkers uit de zee zoals langoustine, scheermessen of zeetong.

Maar, geen zorgen, ook de vleesliefhebber komt hier aan zijn trekken. Want zeg nou zelf, een kalfstartaar of ossenhaas, dat klinkt toch heerlijk? Wat je ook bestelt, alle gerechten worden geserveerd met een knipoog naar de Spaanse keuken. Je haalt dus hoe dan ook een stukje van die Spaanse zon in huis.

Graham’s Kitchen
Graham’s Kitchen

Amsterdam De Pijp

Voordat chef Graham zijn eigen restaurant begon, stond hij in vooraanstaande keukens. Le Restaurant, ‘t Brouwerskolkje en La Gavroche, om er maar een paar te noemen. Tegenwoordig staat Graham dus in de keuken van zijn eigen restaurant, waar hij de heerlijkste smaken op tafel tovert voor een betaalbare prijs.

En nu jij niet naar Graham’s Kitchen kunt, komt Graham’s Kitchen wel naar jou. Van kipkerrie tot mals kalfsvlees; er staat van alles op de kaart. Extra leuk: je kunt er ook hele fijne borrelplankjes laten bezorgen, met gedroogd vlees en een mooie selectie kaas bijvoorbeeld. Laat die borrel maar komen!

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel