George bistroy lead
November 19, 2020 (Bijgewerkt December 17, 2020)

Zo geniet je thuis van de perfecte Thanksgiving

Thanksgiving mag dan misschien geen wijdverspreide traditie zijn in Nederland, maar voor iedereen die het viert, ziet het er dit jaar net even iets anders uit dan normaal. We kunnen dit keer niet met de hele familie of een grote groep vrienden om tafel, maar niet getreurd. Voor de Amsterdammers onder ons heeft George Bistro Bistro de perfecte ingrediënten in huis om er toch een feestelijke avond van te maken, onder het motto “klein maar fijn”. Je kunt je Thanksgiving-diner laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl.

George Bistro Bistro heeft de perfecte ingrediënten in huis voor Thanksgiving.

Dit is wat er op het menu staat bij George Bistro Bistro

In plaats van hun gebruikelijke kalkoen voor tien personen hebben ze dit jaar noodgedwongen iets kleinschaligers in petto. Maar, geen zorgen, want die optie is zeker niet minder lekker. Een sappige, gebraden boerderijkip voor twee à drie personen, dat klinkt toch heerlijk? Op deze manier hoef je geen voedsel te verspillen en kan je in klein gezelschap genieten tot aan de laatste hap. De kip wordt geserveerd met zoete aardappelchips, ovengeroosterde pastinaak, selderij, wortelen en een jus van laurierblad en ui. Echt heel veel trek? Ga dan voor het 3-gangen menu en trap af met pompoensoep met crème fraîche & salie.

Een sappige, gebraden boerderijkip voor twee à drie personen, dat klinkt toch heerlijk?

Voor de wijnliefhebbers onder ons heeft George Bistro Bistro ook een fles rode wijn klaarstaan die uitstekend bij de kip past. En ben jij zo iemand die altijd nog wel een plekje kan vinden voor het dessert? Dan kan je de kaastaart met pompoen en pecannoten écht niet overslaan.

George Bistro Bistro

We horen het je al denken: met zo’n kleine groep thuis afspreken is toch net wat minder gezellig, hè? Maar ook daar heeft George Bistro Bistro een oplossing voor. Ze stelden een Thanksgiving Spotify-afspeellijst samen voor de complete ervaring. Deze kun je hier beluisteren. En – voor iedereen die het videobellen nog niet beu is – een tip om er samen met je vrienden en familie toch een groot feest van te maken: bestel allemaal George Bistro Bistro’s heerlijke gebraden boerderijkip, bel in, zet dezelfde afspeellijst op en…geniet!

Te bestellen via Thuisbezorgd.nl van donderdag 26/11 tot en met zondag 29/11 voor afhalen of bezorging.

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel