Portrait,of,happy,female,florist,with,bunch,of,red,tulips
March 12, 2021 (Bijgewerkt March 19, 2021)

Haal de lente in huis met Make-A-Wish

De lente komt er (eindelijk) aan en dat moet gevierd worden.

Samen met de Make-A-Wish stichting gaan we op zaterdag 20 maart de lente vieren door letterlijk bosjes vreugde uit te delen, en met bosjes vreugde bedoelen we bosjes Make-A-Wish tulpen. 

De meesten van ons zijn bekend met het fantastische werk van Make-A-Wish Nederland, dat de wensen van ernstig zieke kinderen tussen de 3 en 18 jaar in vervulling laat gaan. Wat je misschien niet weet, is dat ze in januari officieel hun eigen Make-A-Wish tulp hebben gelanceerd, en nu zijn de dieprode tulpen klaar om ons allemaal een lente-boost te geven in deze gekke tijden.

Als je net als wij op zoek bent naar een extra dosis positiviteit en kleur, kun je je bosje tulpen bestellen op zaterdag 20 maart. Zoek in de Thuisbezorgd.nl app of website naar ‘Make-A-Wish’ om te checken of we in jouw gebied bezorgen, recht vanuit de kleurrijke Make-A-Wish tulpenwinkel in hartje Amsterdam.

Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar Make-A-Wish, wat betekent dat wij geen commissie vragen en jij geen bezorgkosten betaalt. 

Je moet er snel bij zijn, want de voorraad is beperkt, dus zet zaterdag 20 maart nu alvast in je agenda.

De details:

Bestel op zaterdag 20 maart tussen 10:30 en 18:00 uur jouw Make-A-Wish tulpenbos via de Thuisbezorgd.nl app of website voor slechts € 1,- en steun daarmee de Make-A-Wish stichting.

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel