Panzero 3
April 30, 2021

Bestellen op het terras wordt deze zomer nóg makkelijker

De terrassen zijn weer open! Dat betekent dat je deze zomer volop kunt genieten van al het lekkers dat de Nederlandse horeca te bieden heeft. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je vanaf nu de Thuisbezorgd.nl-app gebruiken om je terrasbezoek extra leuk te maken. Hoe? Heel simpel. Ga naar de app, bekijk de nieuwe ‘Uit eten’-functie en ontdek hoe je bestellen en betalen op het terras nog makkelijker maakt.

Ja, je leest het goed. Je hoeft niet langer met andere gasten te vechten om de aandacht van de ober. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een fijn plekje uitzoeken, de app openen en iets lekkers uitkiezen. Hoe de nieuwe functie verder in zijn werk gaat, hebben we hieronder haarfijn voor je op een rijtje gezet.


1. Makkelijk en snel bestellen

Nu je eindelijk weer lekker het terras op mag, wil je natuurlijk geen seconde verliezen van die kostbare terrastijd. Met de nieuwe bestelfunctie in de Thuisbezorgd.nl-app is dat geen enkel probleem. Nog voordat je neergestreken bent, kun je de menukaart al bekijken en een keuze maken. Met als gevolg dat er vliegensvlug een heerlijke portie terrassnacks voor je neus staat.

2. Veiligheid boven alles

De coronaregels zijn inmiddels wat versoepeld, maar zolang de situatie daar om vraagt, is het nog steeds verstandig om zo voorzichtig mogelijk te zijn. Door digitaal te bestellen en te betalen, beperk je het aantal contactmomenten tussen jezelf en de bediening. Extra veilig voor jullie allebei dus.

3. Betalen wanneer jij dat wil

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, ook op het terras. Wat ons betreft konden we wel een eeuwigheid blijven zitten, maar helaas, aan alles komt een eind. Tenzij je heel veel geluk hebt en getrakteerd wordt, betekent het einde van een terrasbezoek meestal ook de rekening betalen. Maar in plaats van te wachten tot de drukke bediening tijd heeft om met je af te rekenen, hoef je alleen nog maar de Thuisbezorgd.nl-app te openen. Et voilà, in slechts een paar klikken heb je snel en veilig online betaald.

4. Sparen bij elke bestelling, ook op het terras

Wat nou als we je vertellen dat je met een bestelling via de Thuisbezorgd.nl-app niet alleen geld kwijt bent, maar je ook iets kunt verdienen aan je versnaperingen? Ja, echt. Net zoals bij elke normale bestelling die je via Thuisbezorgd.nl plaatst, spaar je nu ook met terrasbestellingen stempels en punten. Gewoon zoals je dat van ons gewend bent dus. Zo tover je elk drankje of hapje op het terras in een mum van tijd om tot een lekkere korting.

Nieuws in de buurt 2 1

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel