March 29, 2021

Dit Michelinrestaurant kreeg net een tweede ster

We hebben goed nieuws voor alle fijnproevers in Amsterdam, want de Michelingids heeft Restaurant 212 vandaag officieel een tweede Michelinster toegekend. 

Het is geen geheim dat oprichters Thomas Groot en Richard van Oostenbrugge weten hoe je een geweldig menu opstelt en wij (samen met de rest van Amsterdam) kunnen niet wachten op hun volgende, heerlijke update, die volgens de geruchten het licht zal zien zodra de restaurants hun deuren weer mogen openen. 

Als je in de tussentijd, net zoals wij, gewoonweg niet kunt wachten op de heropening, kun je er thuis een Michelinwaardig festijn van maken met hun huidige menu. Trap je thuis-uit-eten-ervaring af met hun steak tartaar met oestercrème, gevolgd door de poussin, geroosterde kip, met grove mosterd en dragon. Tot slot top je je diner af met een stuk appeltaart met yuzuroom; dit dessert alleen al verdient een derde ster, als je ‘t ons vraagt. 

Voeg daar nog wat charmante muziek en gepolijst zilverwerk aan toe, en je hebt alles in huis voor een eersteklas culinaire avond. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen, te ontspannen, en te wachten op je thuis-uit-eten-bezorging met maar liefst twee sterren.

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel