pita amsterdam foodhallen
March 23, 2021 (Bijgewerkt March 26, 2021)

Deze kebabzaak serveert de kapsalon nét even anders

Wie kapsalon hoort, denkt meteen aan een vette hap na die gouwe ouwe avondjes uit. Maar bij Pita Amsterdam in de Foodhallen bewijzen ze dat een kapsalon zoveel meer kan zijn dan dat. Ze lanceerden namelijk ‘The Reversed Kapsalon’. Ja, je leest het goed. Deze kapsalon wordt volledig andersom opgebouwd en geloof ons maar als we zeggen dat het de manier waarop je over een kapsalon denkt voor altijd zal veranderen.

De mannen achter Pita Amsterdam zijn altijd al fan geweest van de kapsalon, maar ze hebben het tot hiertoe niet op hun menu gezet, aangezien kwaliteit bij hen echt voorop staat. En, laten we eerlijk zijn, de kapsalon staat niet bepaald bekend om z’n culinaire reputatie. Daarom besloot het team van Pita Amsterdam dat het tijd was voor verandering, en bedachten ze samen ‘The Reversed Kapsalon’, iets dat jij met trots zult eten en dat zij met trots voor jou zullen maken.

De manier waarop het klaargemaakt wordt is alles. Hun techniek zorgt ervoor dat de sla en de aardappeltjes echt knapperig blijven, waardoor hun versie van de Nederlandse klassieker extra speciaal en superlekker is. Ze bakken eerst de kip met de kaas af in de oven en daarna worden alle ingrediënten apart in het welbekende aluminium bakje geserveerd in plaats van allemaal door elkaar. Daardoor blijven alle smaken bewaard en kun je genieten van een heerlijk krokante kapsalon.

Ze bewijzen dat een kapsalon zoveel meer kan zijn dan die typische vette hap.

Wij hadden het geluk om alvast te smullen van de nieuwste aanwinst op het menu van Pita Amsterdam, en we garanderen dat je na het proeven van ‘The Reversed Kapsalon’ niet snel meer een klassieke kapsalon zult bestellen.

Bestel bij Pita Amsterdam in de Foodhallen van donderdag tot en met zondag tussen 12:00 en 21:30 uur. 

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel