Classic burger beauty shot v2
April 6, 2021

Als je van burgers houdt, mag je dit nieuws niet missen

Wie in Breda en omstreken woont, heeft vast al ooit genoten van de heerlijke hamburgers van het Amerikaanse Wayback Burgers, maar voor de Tilburgers onder ons hebben we nu ook goed nieuws. Wayback burgers opent namelijk in april haar eerste bezorgvestiging wereldwijd in Tilburg. Genieten maar!

Wij helpen je alvast op weg voor wanneer het moment daar is. Als de nieuwe vestiging dan eindelijk open gaat, ben jij lekker vrij van keuzestress. Ben je net zoals wij een enorme kaasfan, ga dan voor de Cheeeesy Burger, met maar liefst twee burgers, vier (ja, vier) plakjes cheddar en een heleboel toppings naar keuze. Voel je je creatief en wil je liever zelf je burger bouwen? Dat kan! Dan bestel je een Craft Your Own burger die je naar hartenlust kunt beleggen met je favoriete ingrediënten. Ook voor de vegetariërs onder ons is er meer dan genoeg keuze.

Voor zij die niet in Breda of Tilburg wonen en lichtjes jaloers worden: hou een oogje in het zeil want er komen nog meer openingen van bezorgvestigingen van Wayback Burgers in Nederland aan. Deze staan op de planning voor juni en juli.

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel