Vjfb 1 edit
October 27, 2020 (Bijgewerkt December 31, 2020)

Deze Nederlandse vegan verrassing is een primeur van wereldformaat

Veganisme is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit onze eetcultuur en het zal je vast niet verrassen dat een van de beste vegan restaurants van het land, de Vegan Junk Food Bar, weer met iets nieuws op de proppen komt. De heerlijke Heppi® Ribs zijn een echte wereldprimeur op het toch al innovatieve, plantaardige menu van de Vegan Junk Food Bar. Extra fijn: je kunt de Heppi® Ribs ook thuis laten bezorgen.

Met een basis van erwten, zijn de sappige Heppi® Ribs het perfecte alternatief voor langzaam gegaarde ribbetjes. Je kunt ze nu zelf uitproberen als ‘loaded fries’-gerecht of als burger, telkens geserveerd met koriander, een mix van bosui en gefrituurde ui, augurken, hoisin- en knoflooksaus. Wat je ook kiest, je gaat sowieso geen spijt krijgen.

Vegan Junk Food bar

De Vegan Junk Food Bar is beschikbaar op Thuisbezorgd.nl. Je bekijkt hun uitgebreide menu nu online. De Heppi® Ribs zijn beschikbaar bij alle vier de locaties in Amsterdam: Staringplein, Oost, Reguliers en Marie Heinekenplein en bij hun vestiging in Rotterdam

 Scroll naar beneden voor een nieuw artikel