Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Vapiano

Gemiddeld 0 sterren uit 0 beoordelingen

Vapiano bestellen

Bij Vapiano geen voorgekookte pasta en dat betekent dat je zelfs tijdens een afhaalmaaltijd of snelle hap geniet van een heerlijk verse en authentieke smaak. Bestel je daarbij via Thuisbezorgd.nl? Dan gaat het bliksemsnel en verlies je geen seconde tijd. Heel gemakkelijk als je een druk werkschema hebt of net gezellig en lekker lui op de bank zit!

Vapiano bezorgen en afhalen

Bij Vapiano kan je verschillende soorten huisgemaakte pasta laten bezorgen of afhalen bij een vestiging in de buurt. Traditionele recepten, zoals Pasta Bolognese of Pasta Carbonara, staan natuurlijk op het menu, maar probeer gerust ook eens een Pasta Pollo Picante of een van de lichtere salades. Zin in een drankje om een hartige maaltijd af te ronden? Ook die vind je op het menu van dit restaurant, via Thuisbezorgd.nl.

Vapiano in de buurt

Vapiano is te vinden in de buurt in Amsterdam, maar ook Groningen, Utrecht, Tilburg, Leidschendam en nog veel meer plaatsen. Kies via Thuisbezorgd.nl de dichtstbijzijnde vestiging, selecteer je gerecht en drankje en voor je het weet wordt alles geleverd of klaargemaakt. Geniet van elke minuut tijdens een lunchpauze of avondje thuis, met de lekkerste pasta voor je neus.

Vapiano restaurants