Homepage
Bestellingen
Kwaliteit van het eten
Hoe gaat Thuisbezorgd.nl om met allergenen en toevoegingen?

Hoe gaat Thuisbezorgd.nl om met allergenen en toevoegingen?

Het is belangrijk om te weten wat er in je eten zit. Daarom willen we graag informatie hebben over allergenen en additieven (A&A) voor alle producten die op ons platform worden aangeboden. Je kunt de details die voor elke maaltijd beschikbaar zijn, vinden door over het 'i'-symbool te bewegen.

De A&A-informatie ontbreekt of is onjuist.
Het verstrekken van nauwkeurige en volledige informatie is onze prioriteit. Als je producten ziet met verkeerde of ontbrekende ingrediënten, neem dan contact met ons op, dan nemen we contact op met het restaurant. Zodra we de juiste informatie hebben ontvangen, werken we het A & A-gedeelte zo snel mogelijk bij.

Ik had een allergische reactie van het eten dat ik had besteld bij Thuisbezorgd.nl
Onze excuses voor de problemen en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en we nemen je situatie zeer serieus. Neem zo snel mogelijk contact met ons op met de volgende gegevens:
- Bestelnummer
- Besteldatum
- E-mailadres gebruikt om de bestelling te plaatsen

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Hoe waarborgt Thuisbezorgd.nl de voedselkwaliteit?
Elk restaurant is verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun eten. Ben je niet tevreden met je bestelling, neem dan eerst contact op met het restaurant om de situatie uit te leggen...
Hoe beoordeel ik mijn bestelling?
Nadat je hebt besteld bij een restaurant, kun je hun eet- en bezorgservice beoordelen op onze website. De eenvoudigste manier om dat te doen, is door je e-mail te controleren nadat...
Niet kunnen vinden wat je zocht?