Bezorging

Een bestelling volgen

Wat is de Besteltracker?

We weten dat het voor jouw gevoel eindeloos kan duren tot je bestelling bezorgd wordt, dus als je de voortgang van je bestelling kan volgen, is dat een hele geruststelling. Onze restaurants, winkels en bezorgers gebruiken Besteltracker om aan te geven wanneer:
- Je bestelling is bevestigd
- Je bestelling wordt klaargemaakt
- Je bestelling onderweg is
- De bezorger bij je voor de deur staat

Houd er rekening mee dat de Besteltracker niet altijd de exacte informatie hierboven vermeldt wanneer het restaurant, de winkel of de bezorger zijn voortgang niet bijhoudt. Je kan echter nog steeds de tijdsindicatie bekijken om een ​​idee te krijgen van de status van je bestelling.

Waar vind ik de Besteltracker?
Als je je bestelling hebt afgerond, hou je de app of het browservenster open en wordt de Besteltracker automatisch weergegeven.

Als je de Besteltracker sluit, kan je deze terugvinden door in te loggen op je Thuisbezorgd.nl-account. Ga naar het hoofdmenu en klik of tik op ‘Bestellingen’. Je vindt je huidige bestelling bovenaan de pagina en een link om de Besteltracker opnieuw te openen.

Geen bestelgeschiedenis? Geen probleem! Controleer je bevestigingse-mail voor een link naar de Besteltracker.

Waarom zie ik niets bewegen op de kaart?
Niet alle restaurants, winkels en bezorgers delen hun gegevens met ons; daarom kunnen we niet voor alle bestellingen live updates bieden. Je ziet nog steeds een tijdsindicatie die de bezorgtijd aangeeft die door het restaurant of de winkel is bevestigd.

We werken eraan om alle restaurants en winkels hun gegevens te laten delen om gedetailleerde updates voor alle bestellingen en een betere trackingervaring te kunnen bieden.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Hoe wordt de bezorgtijd berekend?
Er zijn twee soorten bezorgtijden. Gemiddelde bezorgtijd We gebruiken gegevens om de gemiddelde bezorgtijd voor een restaurant of winkel op een bepaald tijdstip te berekenen. Je ...
Hoe weet ik of mijn bestelling is bevestigd?
Zodra je je bestelling plaatst, ontvangt het restaurant of de winkel je bestel- en bezorggegevens. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Je kan je bestelling dan volgen met de Be...
Niet kunnen vinden wat je zocht?