Bezorging
Een bestelling volgen

Wat is Food Tracker?

We weten dat de tijd eindeloos kan aanvoelen wanneer je wacht tot je eten bezorgd wordt, dus als je de voortgang van je bestelling kunt volgen, moet dit enige geruststelling geven. Onze restaurants en bezorgers gebruiken Food Tracker® om aan te geven wanneer:
- je bestelling is bevestigd
- je maaltijd wordt bereid
- je eten onderweg is
- de bezorger bij je voor de deur staat

Houd er rekening mee dat Food Tracker® niet altijd de exacte informatie hierboven vermeldt wanneer het restaurant of de bezorger zijn voortgang niet bijhoudt. Je kunt echter nog steeds de timer controleren om een ​​idee te krijgen van de status van je bestelling.

Waar vind ik Food Tracker®?
Als je je bestelling hebt afgerond, houd je de app of het browservenster open en wordt Food Tracker® automatisch weergegeven.

Als je het sluit, kun je het terugvinden door in te loggen op je Thuisbezorgd.nl-account. Ga naar het hoofdmenu en klik of tik op 'Bestellingen'. Je vindt je huidige bestelling bovenaan de pagina en een link om Food Tracker® opnieuw te openen.

Geen bestelhistorie? Geen probleem! Controleer je bevestigingsmail voor een link naar Food Tracker®.

Waarom zie ik niets bewegen op de kaart?
Niet alle restaurants en bezorgers delen hun gegevens met ons; daarom kunnen we niet voor alle bestellingen live updates bieden. Je ziet nog steeds een timer die de bezorgtijd aangeeft die door het restaurant is bevestigd.

We werken eraan om alle restaurants hun gegevens te laten delen om gedetailleerde updates voor alle bestellingen en een betere trackingervaring te kunnen bieden.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Ik ben niet tevreden met de bezorgservice.
Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met een van onze bezorgers. Jouw feedback is essentieel en kan ons helpen onze dienstverlening te verbeteren. Neem con...
Hoe weet ik of mijn bestelling is bevestigd?
Zodra je op 'Bestellen' klikt of tikt, ontvangt het restaurant je bestel- en bezorggegevens. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Je kunt je bestelling volgen met de Foo...
Hoe wordt de bezorgtijd berekend?
Er zijn twee soorten bezorgtijden. Gemiddelde bezorgtijdWe gebruiken gegevens om de gemiddelde bezorgtijd voor een restaurant op een bepaald tijdstip te berekenen. Je ziet deze tij...
Niet kunnen vinden wat je zocht?