The Madras Diaries

  • Populair ❤️
  • Soepen vegetarisch
  • Soepen
  • Voorgerechten vegetarisch
  • Tandoori voorgerechten vegetarisch
  • Voorgerechten
  • Tandoori voorgerechten
  • Curry's vegetarisch
  • Curry's
  • Salades vegetarisch
  • Biriyani vegetarisch
  • Biriyani
  • Tiffin vegetarisch
  • Tiffin
  • Indiase broden vegetarisch
  • Indiase broden
  • Bijgerechten
  • Desserts
  • Rijst vegetarisch
  • Dranken

Populair ❤️

Soepen vegetarisch

  • Melagu rasam

    Een geweldige start van elke maaltijd of zelfs op zichzelf, gekruide tomatenbouillon gestoofd met koriander, komijn en een flinke scheut gemalen peperkorrels

    € 4,50

  • Thakkali rasam

    Een eenvoudige maar smaakvolle bouillon van tomaat met tamarinde en een subtiele kick van chili

    € 4,50

Soepen

  • Kozhi kurmilagu chaaru

    Geurige kippensoep gekookt in Indiase kruiden, gecombineerd met een royale garnering van verse koriander

    € 5,50

  • Nandu rasam

    Zeekrab gestoofd in pittige bouillon, vol met Indiase kruiden en specerijen

    € 6,50

Voorgerechten vegetarisch

  • Keerai vadai

    Knapperige beignets van verse groenten, linzen, venkel en komijn

    € 7,50

  • Medu vadai

    Een Indiase hartige donut, knapperig van buiten en zacht van binnen

    € 7,50

  • Sambar vadai

    Bolletjes van gefrituurd uraddal beslag gestoofd in een aromatische en pittige tomatenbouillon met kruiden

    € 7,50

  • Thotakura undalu

    Een Andhra-stijl delicatesse van gefrituurde balletjes van spinaziebladeren

    € 7,50

  • Urulai bonda

    Gekruide aardappel masala in bloembeslag en goudgeel gebakken

    € 8,00

  • Podi bonda

    Krokant gebakken linzen dumplings gemengd in een pittige mix van Indiase gunpowder en curryblaadjes

    € 9,50

  • Mini podi idly 14 stuks

    Een variatie van gestoomde idly (gestoomde rijstkoekjes) gegooid in gekruid gunpowder thee, geroosterde en gekruide dal met een drupje aromatische huisgemaakte ghee

    € 9,00

  • Beetroot kola urundai

    Subtiele zoete biet gemengd met gekruide linzen om een ​​kofta te vormen

    € 10,00

  • Onion bajji

    Gefrituurde beignets van uienringen

    € 8,00

  • Milagai bajji

    Gefrituurde beignets van milde bananen pepers

    € 8,00

  • Onion mundri pakoda

    Een populaire Indiase straatsnack van diverse geraspte groenten, royaal bedekt met beslag en gefrituurd

    € 11,00

  • Vegetable samosa

    Krokant met een groentevulling

    € 8,50

  • Paneer ghee roast

    Een Mangalore specialiteit van cottage cheese gestoofd in langzaam geroosterde chili, geselecteerde kruiden en aromatische geklaarde boter

    € 14,00

  • Gobi 65

    Krokant in beslag gebakken bloemkool, gemengd met gemalen kruiden en gekruide kerrieblaadjes

    € 10,00

  • Vegetarian sampler

    Een schotel van onze hartige voorgerechten 2 stuks medu vadais, 2 stuks samosas, 2 stuks keerai vadais en 2 stuks urulai bondas

    € 17,50

Tandoori voorgerechten vegetarisch

  • Tulsi paneer tikka

    Sappige zachte blokjes malai paneer gemarineerd in een aromatische pasta van basilicum, verse knoflook en hangop gekookt in de tandoor

    € 17,00

  • Tandoori ananas

    Rijpe, zoete ananas in geselecteerde Indiase kruiden, op spiesjes gezet en gekookt in onze traditionele tandoor met een subtiele bbq smaak.

    € 13,00

  • Nawabi subzi kebab

    Een bereiding van broccoliroosjes en courgette in een pittige marinade op basis van mosterd, tandoor gekookt.

    € 15,00

Voorgerechten

  • Kozhi milagu (boneless)

    Een peperige traktatie van kip zonder bot gemengd met gemalen zwarte peper, venkel en aromaten

    € 14,00

  • Chicken lollipop

    Kippenvleugels, bereid in een gekruid beslag en gefrituurd

    € 12,00

  • Kori ghee roast (boneless)

    Een Mangalore specialiteit van in blokjes gesneden kip gestoofd in langzaam geroosterde chilipeper, geselecteerde kruiden en aromatische geklaarde boter, boordevol smaak en specerijen

    € 15,00

  • Kori kempu bezzule (boneless)

    Blokjes kip gebakken in een traditionele Mangalore marinade van versgemalen kruiden, yoghurt en een kick van groene chilipeper

    € 13,00

  • Mangalorean mutton chukka

    Een kenmerkend gerecht van gebakken, sappig lamsvlees met een smaakmix uit Tamil Nadu in Zuid-India

    € 16,00

  • Nandu puttu

    Sappig krabvlees gestoomd en geserveerd met verse kruiden en subtiele specerijen

    € 14,00

  • Meen polichathu

    Vis rijkelijk bedekt met een pittige masala van tomaten en uien. Gewikkeld in bananenblad en vervolgens gestoomd

    € 18,00

  • Karuvepillai meen kutchi varuval

    Vissticks gemarineerd in een masala van currybladeren en zelfgemaakte kruiden, krokant gebakken

    € 15,00

  • Chemeen fry

    Zoete, sappige laurier garnaal gemixt in een rijke, zuidelijke kruidenmix

    € 16,00

  • Prawn milagu

    Voorgerecht van sappige garnalen gegarneerd in een mix van peper, komijn en geselecteerde Indiase kruiden.

    € 17,00

  • Chicken 65

    Een voorgerecht van blokjes kip gemarineerd in een rood, pikant beslag en gefrituurd

    € 11,00

Tandoori voorgerechten

  • Tandoori chicken

    India's beroemde tandoori-smaak van gerookte kruiden, gember, knoflook en een scheutje citroen gemarineerd in een hele kip en gekookt in een Indiase tandooroven

    € 18,00

  • Lasooni tangdi

    Kippendrumsticks gemarineerd in knoflook, gerookte kruiden en yoghurt, gekookt boven de tandoor

    € 18,00

  • Mutton seekh kebab

    Een bereiding van gehakt en gekruid schapenvlees in de vorm van kebabs en gebakken in de oven

    € 20,00

  • Hariyali murg kebab

    Blokjes malse kip in een verfrissende groene marinade van verse munt, koriander, peper en chili, gespiest en in de tandoor gekookt.

    € 19,00

  • Murgh malai kebab

    Sappige stukjes kip gemarineerd in room, kaas en subtiele kruiden, gekookt boven een hete tandoor

    € 19,00

  • Ajwani fish tikka

    Blokjes vis gemarineerd in een kruidenmengsel en komkommer zaden, in de tandoor gebakken

    € 19,00

  • Tandoori achari jhinga

    Verse garnalen gemarineerd in gepeperde hangop, voorzichtig aan een spies gestoken en tandoor gekookt voor een romige maar rokerige smaak

    € 21,00

  • Niet-vegetarische tandoori schotel

    Een gastronomische schotel met tandoori gerechten

    € 24,00

Curry's vegetarisch

  • Manathakkali vathal signature

    Geserveerd met sona masoori rijst. Onze kenmerkende curry van zwarte nachtschadebessen in een geurige basis van tamarinde en rode chilipepers bekend als Vathal Kozhambu in Zuid india

    € 17,00

  • Pachakari kurma

    Geserveerd met sona masoori rijst, voorjaarsgroenten gekookt in Kerala stijl kokosnoot en cashew curry. Gegratineerd met noten

    € 16,00

  • Arachivitaa sambar

    Geserveerd met luchtige sona masoori rijst. Gekookt met linzen in steengemalen kruiden, drumstick en sappige madras-ui

    € 13,50

  • Kadala curry

    Geserveerd met Parotta. Een curry die in India als ontbijt, lunch en diner gegeten wordt.Een mix van grove kokosnoot en kruiden gekookt met kikkererwten

    € 17,00

  • Kudamilagai urulai roast

    Geserveerd met zachte sona masoori rijst. Een hartige bereiding van zachtgekookte aardappel en paprika in traditionele kruiden.

    € 14,00

  • Malai kofta

    Geserveerd met basmati rijst. Gefrituurde cottage cheese dumplings langzaam gestoofd in een subtiele, aromatische en romige saus op basis van cashewnoten

    € 17,00

  • Malai paneer

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een decadente mild gekruide curry van cottage cheese gekookt in een romige jus op basis van cashewnoten

    € 17,00

  • Dal makhni

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. De koningin van de Indiase dalgerechten, een weelderige curry van hele zwarte linzen gekookt in een aromatische basis van room, boter en gedroogde fenegriekblaadjes

    € 15,00

  • Dal tadka

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een hartig gerecht van gespleten gele linzen gekookt en gekruid met knoflook, tomaat en komijn

    € 14,00

  • Aloo gobi

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een essentieel vegetarisch duo in India, blokjes aardappel en bloemkoolroosjes gekookt tot een curry met geselecteerde Indiase kruiden

    € 15,00

  • Paneer butter masala

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een cultfavoriet van weelderige cottage cheese-blokjes gekookt in een basisjus van gekarameliseerde ui, tomaat en aromaten met verse room en boter

    € 17,00

  • Palak paneer

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een Noord-Indiase delicatesse sappige cottage cheese in een jus van gepureerde spinazie gekookt met uien, boter en chili

    € 17,00

Curry's

  • Egg roast

    Geserveerd met Parotta; knapperig gelaagd platbrood. Een gerecht van hardgekookte eieren gegooid in een pittig mengsel van gekarameliseerde ui, rijpe tomaten en geselecteerde kruiden uit de Malabar regio van India

    € 15,00

  • Kozhi chettinad (boneless)

    Geserveerd met sona masoori rijst. Een traditioneel rustiek gerecht uit de regio Chettinad. Malse kip zonder bot gekookt in een met kruiden geaccentueerde currybasis met geheime handgemalen aroma's

    € 18,00

  • TMD kozhi curry

    Geserveerd met zachte sona masoori rijst. Een Zuid-Indiase signature curry van TMD; malse kip gekookt in een aromatische curry van gemalen kruiden en romige kokosnoot

    € 18,00

  • Chicken country captain

    Geserveerd met sona masoori rijst. Een harverwarmende curry van Anglo-Indiase afkomst. Geroosterde kip in een gekruide bouillon. Lekker met stomende rijst of roti

    € 18,00

  • Kozhi malli kurma

    Met bot. Geserveerd met luchtige sona masoori rijst. Een traditionele, rustieke curry van kip, gekookt in versgemalen kruiden

    € 19,00

  • Kori gassi

    Geserveerd met luchtige sona masoori rijst. Een klassieke combinatie van kip gekookt in een curry van kokos en cashewnoten

    € 19,00

  • Butter chicken

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een Indiase lekkernij van sappige kipblokjes gestoofd in een romige tomatensaus met tonen van kruiden, fenegriekblaadjes en een glazuur van boter

    € 19,50

  • Palak chicken

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een Noord-Indiase delicatesse; sappige kip in een jus van gepureerde spinazie gekookt met uien, boter en chili

    € 18,50

  • Murgh kurchan

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Kip julienne gekookt in een gekruid bedje van paprika, ui en tomaat

    € 18,00

  • The Madras Diaries lamb curry

    Geserveerd met luchtige sona masoori rijst. Een kenmerkende curry van mals lamsvlees gekookt in een aromatische curry van cashewnoten, gemalen kruiden en romige kokos afkomstig uit Madras in Zuid-India

    € 19,50

  • Karur mutton salna

    Geserveerd met parotta: krokant gelaagd flatbread. Malse lams gekookt in een dikke, aromatische bouillon van geheime kruiden afkomstig uit de Karur-regio in Zuid-India

    € 19,00

  • Gosht rogan josh

    Geserveerd met aromatische, langkorrelige basmatirijst. Een Kashmiri delicatesse van mals lamsvlees gekookt in gekarameliseerde gebruinde ui, heldere Kashmiri rode chili en een handvol geselecteerde Indiase kruiden

    € 19,00

  • Nandu kara kozhambu

    Inheemse gekruide curry uit Tamil Nadu. Zeekrab gestoofd in een kokosmelk curry basis. Het lekkerst met hete rijst

    € 21,00

  • Nandu milagu peratal

    Geserveerd met zachte sona masoori rijst. Krab zonder schaal in een pittige, goed gekruide smaakmix van peper, komijn, gember, knoflook en chili.

    € 20,00

  • Gramathu meen kozhambu

    Geserveerd met luchtige sona masoori rijst. Geurige curry van vis gestoofd in een zure en pittige tomaat, tamarindebasis en zelfgemalen kruiden volgens een recept dat generaties lang door vissers is doorgegeven. Lekker met hete, gestoomde rijst

    € 19,00

  • Kannur meen moilee

    Geserveerd met idiyappam, zachte slierten. Speciale visstoofpot beïnvloed door de Portugese keuken uit het kustdistrict Kannur in Kerala; verse vis gestoofd in een aromatische, met kurkuma gekruide bouillon van kokosmelk

    € 19,00

  • The Madras Diaries prawn curry

    Geserveerd met luchtige sona masoori rijst. Een balans tussen zoete, malse garnalen gekookt in een aromatische curry van tamarinde, gemalen kruiden en romige kokos. Een specialiteit helemaal uit Madras in Zuid-India

    € 21,50

  • Royyala vepudu

    Geserveerd met zachte sona masoori rijst. Een huiselijke delicatesse uit de Andhra-keuken; garnalen gesauteerd in een pittig gemalen masalamengsel en getemperd met kerrieblaadjes en koriander.

    € 19,50

Salades vegetarisch

  • Green Salad

    Een klassieker voor bij je heerlijke maaltijd, verse wortel, tomaat, komkommer en ui op een bedje van knapperige sla

    € 7,00

Biriyani vegetarisch

  • Kaikari biriyani

    Een aromatisch hoofdgerecht van langzaam gekookte rijst in een basis van geklaarde boter, aromaten, houtige kruiden en verse groenten julienne

    € 18,00

Biriyani

  • Pallipalayam kozhi biriyani

    Stomende, weelderige Zuid-Indiase Kongu-stijl van pittige kip biriyani gekookt met de beroemde jeeraga-sambarijst en gelaagd met verse munt, koriander en groene chili

    € 19,00

  • Chemeen biryani

    Een rijstcreatie van malse, sappige garnalen, langzaam gegaard met aromatische rijst en authentieke kruiden uit Kerala met een garnituur van gekarameliseerde en knapperige ui

    € 21,95

  • Hyderabadi gosht dum biriyani

    Traditionele biriyani afkomstig uit de staat Andhra Pradesh, gelaagd met geurige rijst met saffraan-accenten en sappig gekruid lamsvlees, gekookt samen met toegevoegde 'Dum' om smaak en rokerigheid te omhullen en versterken

    € 21,00

Tiffin vegetarisch

  • Thattu idly 1 stuk

    Ons kenmerkende gerecht van hartige rijst cakes, gestoomd in een diep bord, gegarneerd met een mix van geroosterde gemalen dal en kruiden

    € 6,50

  • Mini sambar idly 14 stuks

    Een keuze uit gestoomde idli (hartige rijst cakes) in gloeiend hete, gekruide sambar

    € 9,50

  • Plain dosa

    Knapperige hartige crêpes met lichtzure tonen, het beste warm gegeten en ondergedompeld in onze bijgerechten van sambar en chutney

    € 9,60

  • Mysore masala dosa

    De koning onder Dosa. Knapperige hartige crêpe overgoten met een laagje gemalen geheime kruiden en gevuld met een heerlijke aardappelvulling

    € 11,70

  • Masala dosa

    Ons kenmerkende gerecht van zachte, hartige, gekruide aardappel omhuld met een knapperige dosa

    € 11,00

  • Ghee dosa

    Knapperige, hartige crêpe, tot in de perfectie bereid en bedekt met een royaal glazuur van geurige geklaarde boter

    € 11,10

  • Onion dosa

    Krokante dosa gevuld met vers gesneden en gebakken rode ui

    € 10,50

  • Podi dosa

    Goudbruine dosa met geroosterde gemalen dal en kruiden, ook wel bekend als 'Gunpowder' of gewoon 'Podi'

    € 10,50

  • Uthappam

    Een dikkere versie van de dosa, gemaakt met luchtig beslag voor zachte verrukkingen. Zuid-Indiase hartige pannenkoek

    € 9,90

  • Onion uthappam

    Steengekookte uthappam gegarneerd met een garnituur van ui

    € 10,50

  • Vegetable uthappam

    Steengekookte uthappam gegarneerd met verse groenten

    € 10,50

  • Mini podi idly

    Een keuze uit gestoomde idli (hartige rijstwafels) in gloeiend heet, buskruit, geroosterd en gekruid dal met een scheutje aromatische huisgemaakte ghee

    € 9,50

Tiffin

  • Egg dosa

    Dosa gekookt met geklopte eieren, knapperig van buiten, zacht van binnen

    € 11,00

  • Kozhi milagu dosa

    Ons kenmerkende gerecht van goudbruine dosa, perfect gevuld met gepeperde en gekruide roerbakgerechten van kip

    € 15,00

  • Kari chukka dosa

    Droog geroosterd gekruid vlees gevuld in een knapperige dosa en gekookt tot goudbruine verrukkingen

    € 16,00

Indiase broden vegetarisch

  • Malabar parotta

    Een culinaire ster van de kust van Malabar. Prachtige met de hand geknede gezuurde flatbread gekookt in een flinke scheut olie

    € 4,00

  • Veg kothu parotta

    Vol smaak bij elke hap. Geraspte parotta gemengd met gekruide groenten voor een smakelijke maaltijd

    € 13,00

  • Chapathi

    Het eenvoudige, stevige dagelijkse hoofdbestanddeel in de keuken. Met de hand gekneed en gerold flatbread van volkoren meel

    € 4,00

  • Plain naan

    Een flatbread gemaakt van gezuurd meel, perfect met onze weelderige curries

    € 4,80

  • Butter naan

    Een flatbread gemaakt van gezuurd meel, perfect met onze weelderige curries met boter

    € 4,70

  • Garlic naan

    Een flatbread gemaakt van gezuurd meel, perfect met onze weelderige curry's met knoflook

    € 5,40

  • Plain kulcha

    Een Indiaas platbrood, licht gezuurd tot een zachte, onweerstaanbare textuur, past goed bij curry's

    € 4,00

  • Onion kulcha

    Gezuurd zacht platbrood gevuld met gekarameliseerde uien

    € 6,00

  • Aloo kulcha

    Gezuurde zachte flatbread gevuld met een kruidenmix

    € 6,00

  • Tandoori roti

    Een hartige broodoptie van volkoren flatbread, met de hand gekneed en in de oven gebakken in de tandoor

    € 4,80

  • Cheese naan

    Een flatbread gemaakt van gezuurd meel, perfect met onze weelderige curries met kaas

    € 4,50

  • Peshwari naan

    Een vorstelijke vertolking van de beroemde flatbread. Gevuld met amandelschilfers, zoete rozijnen en geraspte kokos, tot in de perfectie bereid in de tandoor

    € 5,50

  • Tandoori roti butter

    Volkoren flatbread op traditionele wijze gebakken in een tandoor oven, rijkelijk besmeerd met gesmolten boter

    € 3,50

  • Pudina paratha

    Gekneed en gelaagd volkoren deeg, tandoor gekookt met de toevoeging van een subtiele specerij en munt garnering

    € 4,00

Indiase broden

  • Egg kothu parotta

    Gesneden parotta in smaakvolle gekruide, huisgemaakte roerei

    € 15,00

  • Chicken kothu parotta

    Een pittige mix van gesneden parotta in een geheime mix van gekruide kip julienne en huisgemaakte roerei

    € 16,00

Bijgerechten

  • Cucumber raita

    Een verfrissende mix van gezouten, in blokjes gesneden komkommer in koele, romige yoghurt

    € 4,00

  • Vegetable raita

    Diverse saladegroenten fijngehakt en geroerd in gezouten romige yoghurt

    € 4,00

  • Mixed pickle

    Een pittige saus van diverse groenten, bereid op Zuid-Indiase wijze.

    € 3,00

  • Mango chutney

    Relish van zachte mango schijven, gekonfijt en gestoofd op de desi manier

    € 3,00

  • Appalam

    Krokant gebakken cirkels van gekruide rijst en dalbloem

    € 2,00

  • Salna

    Scherpe, pittige curry op basis van tomaten en uien, gekruid en het beste vergezeld van parotta of ander gelaagd Indiaas brood.

    € 4,00

  • Sambar

    Een Zuid-Indiaas gerecht dat overal bij past, van dosa en idly tot rijstbereidingen, linzen gekookt in groenten van eigen bodem.

    € 4,00

  • Idiyappam

    Een licht gerecht van rijstmeel dat tot koeken wordt gestoomd en in fijne noedelrondjes wordt geperst.

    € 6,50

Desserts

  • Asoka halwa

    Lichte pudding van gestoofde mung bonen, gezoet en verrijkt met een glazuur van geklaarde boter

    € 6,00

  • Gulab jamun

    € 6,00

  • Carrot halwa

    Malse wortelschijfjes gekookt in een romige basis van melk, suiker en aromatische ghee, gegarneerd met een royale portie noten en een vleugje geurige kardemom

    € 7,00

Rijst vegetarisch

  • Steamed sona masoori

    Geurige, gestoomde sona masoori rijst

    € 4,00

  • Steamed basmati rice

    Gestoomde langkorrelige basmati rijst

    € 4,00

Dranken

  • Mango lassi

    Mengsel van rijpe mango in dikke, gezoete gekarnaste yoghurt

    € 7,20

  • Rose milk

    Koude melk met gezoete rozensiroop

    € 7,50

  • Fanta

    € 3,00

  • Coca-Cola

    € 3,00

  • Sprite

    € 3,00

  • Kingfisher bier

    0,33L

    € 3,50

Over dit bedrijf

consumerWebCommon.pages.reviews.overallScore

4consumerWebCommon.pages.reviews.averageReview
consumerWebCommon.pages.reviews.reviewInformation
Anoniem
zaterdag 06 april 2024
Anoniem
zaterdag 06 april 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
We are not sure what happened but the delivery address was confirmed as the restaurant's address. We contacted Madras Diaries and they fixed the problem right away...The food was still delivered hot. And it was tasty as always! Thank you so much .
Anoniem
dinsdag 02 april 2024
Anoniem
vrijdag 22 maart 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
Levering duurde 70 minuten. De papadums en butter naan waren lekker maar de butter chicken en rijst niet bijzonder. De onion bajji op aparte manier gemaakt maar niet bijzonder qua smaak. Ook erg duur. Volgende keer ergens anders bestellen.
Anoniem
donderdag 14 maart 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
Goed eten! Alleen qua bezorging, voor veertig minuten was het elke keer 7/8min bezorgtijd. Het was een grotere bestelling dus vandaar nog wat hoger qua score maar de tijd van bezorging klopte telkens niet waardoor wij erg lang hebben zitten wachten.
Joan Gannij
zaterdag 24 februari 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
De app geeft de zorger het verkeerde adres. Hij was heel zakelijk en heeft gebeld voor het juist adres. De eten was nog warm naar geel slecht kwaliteit.Ik had een extra fooi gegeven. Want de jongen deed zij best. Thuiszorg nuet helaas.
poornima pal
zaterdag 10 februari 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
Quality and taste of the food was good but it wasn’t complete. It missed butter naan from the order
Ruud van Tintelen
vrijdag 09 februari 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
Het was gewoon OK
Anoniem
vrijdag 26 januari 2024
Victor Alembik
woensdag 24 januari 2024
Kwaliteit
Bezorgtijd
The food was excellent but it took 90 minutes to come !

Bezorgtijden

Maandag
Gesloten voor bezorging
Dinsdag
11:30 - 21:30
Woensdag
11:30 - 21:00
Donderdag
11:30 - 21:00
Vrijdag
11:30 - 21:00
Zaterdag
13:30 - 21:00
Zondag
11:30 - 21:00

Kosten

Aan deze bestelling wordt € 1,29 aan servicekosten toegevoegd. Dit helpt ons om onze service en jouw bestelervaring te blijven verbeteren

Betaalmethoden

iDeal
Paypal
Bitcoin
VVV cadeaukaart

Colofon

The Madras Diaries
Lange Leidsedwarsstraat 41H
1017NG Amsterdam
Wij zijn een professionele handelaar. Ontdek meer over hoe wij en Thuisbezorgd.nl samen onze verantwoordelijkheid richting de consument dragen.