Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Kortingscode Thuisbezorgd.nl

Heb je een Thuisbezorgd.nl-voucher of misschien wil je graag weten hoe je er eentje krijgt? Dan is dit de pagina voor jou.

Met vouchers belonen we trouwe klanten en verwelkomen we nieuwkomers op ons platform. Zo kun je heel gemakkelijk allerlei restaurants en smakelijke gerechten proberen, allemaal met een leuke korting!

Welke soorten vouchers bieden we aan?

Kortingscode Thuisbezorgd.nl

Kortingsvoucher: met de code van je kortingsvoucher gaat er een specifiek bedrag van de prijs van je bestelling af, bijvoorbeeld €5. Deze vouchers kunnen slechts eenmalig gebruikt worden.

Tegoedvoucher: anders dan zijn tegenhanger, die slechts eenmalig gebruikt kan worden, is de tegoedvoucher geldig over meerdere aankopen. Je kunt deze voucher blijven gebruiken totdat je het hele bedrag hebt opgemaakt.

TIP: je kunt meer te weten komen over welk soort voucher je hebt door de algemene voorwaarden van de voucher te lezen.

Al onze vouchers zijn geldig voor een bepaalde tijd en kunnen van elkaar verschillen. We bieden bijvoorbeeld vouchers aan die alleen geldig zijn voor bepaalde restaurants en ketens, of alleen in de mobiele app. Een voucher is alleen geldig voor online betaalmethoden en je kunt er maar één per bestelling gebruiken.

Meest voorkomende voucherwaardes: €3, €5, €10, €17.50, €20, €50 en 10% korting

€3, €5, €10, €17.50, €20, €50 en 10% korting

Hoe krijg je vouchers

We bieden vaak vouchers aan tijdens acties en wedstrijden via social media, onze nieuwsbrief en pushmeldingen, of op de Thuisbezorgd.nl-blog. Zo blijf je op de hoogte van al onze acties:

Download onze app en zet pushmeldingen aan.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door in te loggen op je account en 'Inschrijven' te selecteren.
Volg ons op sociale media.
Facebook Thuisbezorgd.nl
Twitter PThuisbezorgd.nl
Instagram Thuisbezorgd.nl
Blog Thuisbezorgd.nl

Dit smaakt naar meer? Naast vouchers hebben we ook andere soorten acties:

Geniet van geweldige aanbiedingen in onze Bonuswinkel. Elke keer als je bestelt via Thuisbezorgd.nl spaar je bonuspunten (BP). Deze punten kunnen ingewisseld worden in onze Bonuswinkel, waar speciale aanbiedingen op je wachten om ontdekt te worden. Je kunt zelfs sparen voor een Thuisbezorgd.nl app voucher van €5.
Bonuswinkel
Ontdek ons stempelkaartenprogramma.Met het stempelkaartenprogramma spaar je elke keer dat je bestelt 10% van jouw bestellingswaarde op tot een mooie korting. Wanneer je je vijfde bestelling doet, krijg je de totale opgespaarde korting in de vorm van een persoonlijke voucher. De voucher is geldig tot drie maanden na de afgeefdatum en kan alleen ingeleverd worden bij het specifieke restaurant waar je hebt besteld.
Stempelkaart

Zo gebruik je een voucher

Kortingscode Thuisbezorgd.nl
Kortingscode Thuisbezorgd.nl

Let op: vergeet niet de code pas aan het einde in te vullen, nadat je alles aan je winkelmandje hebt toegevoegd en je de online betaalmethode hebt gekozen. Als je de code eerder invult kunnen deze gegevens verloren gaan, omdat de pagina opnieuw kan laden. Als dit gebeurt is het mogelijk dat de code voor een periode van 24 uur wordt geblokkeerd. Hij zal nog steeds geldig zijn, maar om veiligheidsredenen zul je niet in staat zijn de korting te gebruiken voordat deze 24 uur verstreken zijn. Hierna zal de code hersteld worden, en kun je dus je voordeel doen met de korting op Thuisbezorgd.nl!

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice:

newsletter

Algemene voorwaarden voucher

 • Een voucher kan ingeleverd worden door deze in te voeren op de afrekenpagina op Thuisbezorgd.nl en/of in de mobiele app - zie voor specifieke voorwaarden de voorwaarden op de voucher;
 • Een kortingsvoucher is geldig voor eenmalig gebruik. Een tegoedvoucher kan meerdere malen gebruikt worden totdat het totale bedrag opgebruikt is - zie voor specifieke voorwaarden de voorwaarden op de voucher;
 • Een eventueel resterend bedrag moet betaald worden met een van de beschikbare online betaalmethoden;
 • Een voucher verloopt op de datum vermeld in de voorwaarden op de voucher zelf. Een voucher kan niet meer gebruikt worden na de verloopdatum;
 • Het kopiëren of (door)verkopen van een voucher is streng verboden. Pogingen een voucher te kopiëren of (door) te verkopen kunnen de voucher ongeldig maken;
 • Een voucher kan niet gebruikt worden in combinatie met enige andere vouchers of kortingen;
 • De waarde van een voucher kan niet worden vergoed of worden omgezet in geld, en een voucher kan niet vervangen worden wanneer deze verloren, beschadigd of gestolen raakt;
 • Thuisbezorgd.nl is gerechtigd gebruik van de voucher te annuleren in het geval van fraude of misbruik.
 • De voorwaarden van het specifieke restaurant zijn van toepassing, en deze kunnen invloed hebben op het besteden van de voucher (zoals minimale bestellingswaarde zoals gehanteerd door een restaurant);
 • Thuisbezorgd.nl mag deze voorwaarden op elk moment eenzijdig aanpassen;
 • Wanneer een voucher gebruikt is voor een bestelling die vervolgens geannuleerd wordt, zal de voucherwaarde binnen 24 uur hersteld worden.