thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland

Word bezorger bij Thuisbezorgd.nl

Begin nu

Sluit je aan bij het Thuisbezorgd.nl team in Den Haag en verdien tot €20.81 per uur*. Begin met een gegarandeerd uurloon en geniet van onze vele extra voordelen en fooien van tevreden klanten.

*inclusief basisloon van €11.16 per uur voor bezorgers van 21 jaar en ouder, vakantiegeld, waarde van vakantiedagen en momenteel actieve bonussen (maximale efficiencybonus, maximale werktijdenbonus en piekurenbonus), afhankelijk van leeftijd en tijdstip

Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Den Haag is een geweldige keuze!

432

aantal collega's

3 dagen

tot je begint met bezorgen

1,6km

gemiddelde afstand per bezorging

tot €20.81 per uur*

Bezorger vacatures in Den Haag

Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, waarbij je veel in de buitenlucht verblijft? Reageer dan op de bezorger vacatures Den Haag van Thuisbezorgd. Als koerier breng je overheerlijke en verse gerechten van de restaurants bij de hongerige klanten thuis. Je bepaalt bovendien zelf of je parttime of fulltime aan het werk gaat.

Salaris


Met de koerier vacatures Den Haag ontvang je een goed arbeidscontract met een een prima uurloon, afhankelijk van je leeftijd en de regio waar je werkzaam bent. Dit uurtarief is inclusief vakantiegeld en waarde van vakantiedagen, maar exclusief bonussen en fooien. Je bent bovendien uitstekend verzekerd tijdens het werk en krijgt ook uitbetaald wanneer je wacht op de volgende bestelling.

De werktijden


Een vast uurtarief met flexibele werktijden: met de bezorger vacatures Den Haag heb je volledig zelf de controle wanneer en hoeveel je wilt werken. We vragen je alleen om minstens één avond doordeweeks en één avond in het weekend beschikbaar te zijn. Elke week krijg je een update van je werkrooster in de app, waarmee je gemakkelijk je werktijden selecteert.

Bezorgen in Den Haag


Van Sushirestaurants vlakbij het Binnenhof tot een warme pannenkoek in de Schilderswijk: als fietskoerier in Den Haag fiets je veilig, snel en soepel door het verkeer om de gerechten warm en vers bij de klanten te bezorgen. Je start je shift op je eigen fiets of e-bike vanuit huis, of rijdt met een van onze e-bikes vanaf de hub op Toussaintkade. Als je met je eigen fiets bestellingen bezorgt, krijg je vanzelfsprekend een kilometervergoeding om te (slijtage)kosten te dekken.

Vereisten


Als bezorger van Thuisbezorgd beschik je over uitstekende sociale vaardigheden en lever je de gerechten met een glimlach op het juiste adres af. Je hebt een smartphone met 4G voor de juiste navigatie en bent minimaal 16 jaar oud. Daarnaast ben je minstens één avond doordeweeks en één avond in het weekend beschikbaar.

Fiets met ons in Den Haag


Samen met 400 collega's breng je in Den Haag de gerechten op de juiste bestemming. Daarnaast is Thuisbezorgd actief in dertig andere steden in Nederland. Kun je niet wachten om als fietskoerier aan het werk te gaan? Solliciteer dan op de bezorger vacatures Den Haag en word lid van ons team!

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Den Haag vind je op adres: Toussaintkade 20B, 2513 CJ, Den Haag.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Den Haag, kun je je dienst beginnen vanaf je voordeur, of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Den Haag hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland

Klaar om
te starten?

Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu