Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

bezorger vacatures in Tilburg

Functieomschrijving


Zoek jij een leuke baan waarmee je iedere dag een andere kant van Tilburg ontdekt? Met de bezorger vacatures Tilburg van Thuisbezorgd breng je smaakvolle en verse gerechten van de restaurants in Tilburg naar de hongerige klanten. Zo bieden we koerier vacatures Tilburg aan die je gemakkelijk kunt combineren met bijvoorbeeld je studie.

Salaris


Als bezorger van Thuisbezorgd treed je bij ons in dienst als werknemer en ontvang je een prima uurloon. Het hangt van de regio en je leeftijd af wat het daadwerkelijke uurtarief zal zijn. Dit uurtarief is inclusief vakantiegeld en waarde van vakantiedagen, maar exclusief bonussen en fooien. Je wordt ook doorbetaald gedurende de tijd dat je wacht op de volgende bestelling.

De werktijden


Werken wanneer het jou uitkomt: bij de bezorger vacatures Tilburg van Thuisbezorgd geniet je van maximale flexibiliteit qua werktijden. In het wekelijks rooster geef je aan op welke momenten je op de fiets stapt om maaltijden te bezorgen. Als koerier in Tilburg ben je wel minimaal twee avonden beschikbaar, waarvan één in het weekend.

Bezorgen in Tilburg


Van verse broodjes bij de bakker op de Reeshof tot authentieke pizza's van de pizzeria vlakbij het Tivolipark: je weet jezelf als bezorger in Tilburg razendsnel en veilig door het verkeer te manoeuvreren om de bestellingen rond te brengen. Bezorgen van allerlei soorten gerechten is jouw passie, van de bistro's aan de Heuvelstraat tot de snackbars aan het Pieter Vreedeplein. Je start je shift vanaf huis met je eigen fiets of e-bike, of maakt gebruik van onze handige e-bikes vanaf de hub op Heuvelring. Als je met je eigen fiets bestellingen aflevert, ben je vanzelfsprekend bij ons verzekerd en krijg je een kilometervergoeding.

Vereisten


Ben je 16 jaar of ouder en staat klanttevredenheid hoog bij jou in het vaandel? Solliciteer dan meteen op onze bezorger vacatures Tilburg. Je hebt een smartphone met 4G in je bezit voor navigatie en bent minstens twee avonden in de week beschikbaar, waarvan één avond in het weekend.

Fiets met ons in Tilburg


Samen met 200 collega's in Tilburg zorg je ervoor dat het bezorgproces bij Thuisbezorgd op rolletjes loopt. Thuisbezorgd is daarnaast werkzaam in dertig andere Nederlandse steden. Zin om te werken in je eigen tijd in de buitenlucht? Reageer dan direct op de koerier vacatures Tilburg van Thuisbezorgd.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Tilburg vind je op adres: Heuvelring 212, 5038 CL, Tilburg.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Tilburg, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Tilburg hub locaties. De keuze is aan jou!