Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Word bezorger in Groningen

Functieomschrijving


Als bezorger fiets je in de omgeving Groningen in het rond om de smaakvolle gerechten van de restaurants naar de klanten te brengen. Klanttevredenheid staat bij de bezorger vacatures Groningen van Thuisbezorgd hoog in het vaandel. Laat je de klant met een aangenaam gevoel achter? Dan is het tijd om een bezorging aan de volgende klant af te leveren.

Salaris


Bij de bezorger vacatures Groningen van Thuisbezorgd treed je bij ons in dienst als werknemer met de daarbij behorende verzekeringen. Je verdient een prima uurloon (inclusief vakantiegeld en waarde van vakantiedagen). Hoeveel je precies verdient, is afhankelijk van je leeftijd en regio waar je werkzaam bent. Daarnaast ontvang je fooien en bonussen én word je doorbetaald, terwijl je op de volgende bestelling wacht. Kortom, je gaat goed verdienen!

De werktijden


Werken in de buitenlucht op de tijdstippen die jou het beste uitkomen; de koerier vacatures Groningen geven je maximale vrijheid bij het werken. Wekelijks ontvang je een rooster waarbij je je shifts selecteert. We verlangen wel dat je minimaal twee avonden per week beschikbaar bent, waaronder één in het weekend.

Bezorgen in Groningen


Van sushirestaurants in de Oranjewijk tot pizzeria's in de Rivierenbuurt: jij kent Groningen op je duim waardoor je soepel en snel de gerechten bij de klanten bezorgt. Je begint je shifts vanuit huis met je eigen e-bike of fiets, of start vanaf onze hub op de Akerkstraat met een van onze e-bikes. Wanneer je met je eigen e-bike of fiets rondrijdt, ontvang je een kilometervergoeding.

Vereisten


Ben je minimaal 16 jaar en heb je goede sociale vaardigheden? Reageer dan direct op onze bezorger vacatures Groningen. Daarnaast bezit je een smartphone met 4G, zodat je uitstekend kunt navigeren in de levendige stad en ben je minimaal twee avonden per week beschikbaar om te werken, waarvan één avond in het weekend.

Fiets met ons in Groningen


Als bezorger in Groningen van Thuisbezorgd maak je deel uit van een team van 700 collega's in de stad. Samen zorgen jullie ervoor dat het bezorgproces bij Thuisbezorgd vlekkeloos verloopt. Naast Groningen is Thuisbezorgd actief in maar liefst dertig andere steden in Nederland. Klinkt een baan als bezorger in Groningen je als muziek in de oren? Reageer dan meteen op de koerier vacatures Groningen van Thuisbezorgd.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Groningen vind je op adres: Akerkstraat 12 9712 BE, Groningen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Groningen, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Groningen hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu