Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Bezorger Vacatures Nijmegen

Functieomschrijving


Als je reageert op de bezorger vacatures Nijmegen van Thuisbezorgd, zorg je ervoor dat het bezorgproces op rolletjes loopt. Je haalt de bestellingen op bij de restaurants en weet soepel en snel de gerechten bij de hongerige klanten af te leveren. Klant tevreden met de bestelling? Dan fiets je door naar de volgende bestelling.

Salaris


Bij de koerier vacatures Nijmegen ontvang je een prima uurloon, met daar bovenop nog fooien en bonussen. Het exacte uurtarief hangt af van je leeftijd en de streek waar je actief bent. Bovendien is het tarief inclusief vakantiegeld en de waarde van vakantiedagen. Daarnaast krijg je ook uitbetaald op de momenten dat je wacht op de volgende bezorging. Als werknemer van Thuisbezorgd ben je verder uitstekend verzekerd.

De werktijden


Met de bezorger vacatures Nijmegen heb je maximale vrijheid over hoe je je werkzaamheden wilt indelen. Bij Thuisbezorgd.nl bepaal je zelf hoeveel je wilt werken. Wekelijks krijg je een werkrooster waarbij je je shifts invult. We verlangen alleen dat je minimaal twee avonden in de week bij ons werkzaam bent, waaronder een avond in het weekend.

Bezorgen in Nijmegen


Van studenten die een pizza lusten op de campus van de Radboud Universiteit tot een uitgebreid grillmenu bezorgen van een splinternieuw restaurant aan de Grote Markt: wanneer je reageert op de bezorger vacatures Nijmegen navigeer je jezelf soepel door de bruisende stad om de bestellingen warm en vers af te leveren. Van glutenvrije en halal gerechten rondbrengen in Lindenholt, Dukenburg of bij Nijmegen-Noord, tot sappige burgers van het Keizer Karelplein afleveren. Je begint je shift op je eigen fiets vanaf huis of rijdt rond op een van onze e-bikes, die je vindt bij de hub op Karrengas. Als je bestellingen bezorgt op je eigen fiets, betalen we uiteraard een kilometervergoeding.

Vereisten


Als je solliciteert op de koerier vacatures Nijmegen, ben je minstens zestien jaar en beschik je over goede sociale vaardigheden. Je hebt een smartphone met 4G voor navigatie en kunt minstens twee avonden per week werken, waaronder een avond in het weekend.

Fiets met ons in Nijmegen


Kom ons gezellige team met 165 collega's in Nijmegen versterken als bezorger! Ons dynamische bedrijf is daarnaast in maar liefst dertig andere steden in Nederland werkzaam. Meteen beginnen als bezorger? Solliciteer dan meteen op onze koerier vacatures Nijmegen.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Nijmegen vind je op adres: Karrengas 6, 6511 GS, Nijmegen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Nijmegen, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Nijmegen hub locaties. De keuze is aan jou!