Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Ja, de loonheffing en de loonheffingskortingen gelden ook als je parttime werkt of als je een bijbaantje hebt naast je opleiding. Alle bovengenoemde informatie is dan van toepassing.

Weet je niet meer of je het vakje loonheffingskorting hebt aangevinkt tijdens het invullen van je formulieren toen je aan de slag ging bij je huidige job? Je kunt dit op je loonstrookje checken. Hierop staat altijd vermeld of er loonheffingskorting wordt toegepast of niet. Kom je er niet uit? Vraag het dan aan HR of je leidinggevende.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Venlo, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Venlo hub locaties. De keuze is aan jou!

Bezorger Vacatures Venlo

Functieomschrijving

Fluitend door de stad en ook nog eens geld verdienen? Met de bezorger vacatures in Venlo ga je op de (elektrische) fiets, scooter of auto van de restaurants naar de bezorgadressen om de lekkerste maaltijden bij de klanten te bezorgen. 

Salaris

Wanneer je aan de slag gaat bij de bezorger vacatures in Venlo verdien je een perfect uurloon, waarbij het vakantiegeld is inbegrepen. Welke bedrag je exact ontvangt, hangt af van je huidige leeftijd en de plek waar je de maaltijden gaat bezorgen. Daarnaast ontvang je regelmatig bonussen en fooien tijdens het werk. Wat een leuke bijkomstigheid is: zelfs op het moment dat je wacht op de volgende bestelling, wordt je salaris gewoon doorbetaald! Verder ben je prima verzekerd tijdens het werk in het verkeer. 

De werktijden

Jij beslist bij de koerier vacatures in Venlo wanneer je gaat werken. Binnen de app selecteer je het moment wanneer je shift begint. Wekelijks krijg je een nieuwe update in de app voor het komende rooster. Onze contracten zijn voor minimaal 6 uur per week. We gaan ervan uit dat je minstens één avond doordeweeks en één avond in het weekend bij ons werkzaam bent.

Bezorgen in Venlo

Van pizza bezorgen aan de Stuw tot belegde broodjes rondbrengen in Stalberg. Met de bezorger vacatures in Venlo kom je voor het ontbijt, de lunch, het diner of een welverdiende traktatie op ieder gewenst adres langs. Je leert zo de stad op je duim kennen en maakt de klanten blij met hun bestelling. Je start je shirt vanuit huis met je eigen tweewieler. Rijdt je rond op je eigen fiets? Dan krijg je van ons natuurlijk een kilometervergoeding. 

Vereisten

Als bezorger in Venlo ben je minimaal 16 jaar oud, ben je klantvriendelijk en heb je een smartphone met 4G. Verder houd je je aan de verkeersregels en werk je minimaal één doordeweekse avond en één avond in het weekend als koerier in Venlo bij Thuisbezorgd.

Fiets met ons in Venlo

Als koerier van Thuisbezorgd ben je het stralende gezicht van onze oranje familie. Samen met honderden collega's in Nederland ga je op pad om snel en gemakkelijk de maaltijden op de juiste plek te brengen. Word jij onze nieuwe collega bij Thuisbezorgd? Meld je dan meteen aan om lid te worden van ons team als bezorger in Venlo.