Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Koerier Vacatures in Eindhoven

Functieomschrijving


Als Thuisbezorgd fietsbezorger in Eindhoven ben je de spil in het bestelproces. Jij brengt de vers bereide bestellingen van restaurants in de omgeving van Eindhoven bij de klanten thuis. Als koerier bieden we je een baan met een arbeidscontract en de mogelijkheid om in het weekend te werken.

Salaris


Je verdient als fietskoerier een goed uurloon en ben je verzekerd als er iets gebeurd. Ook krijg betaald wanneer je wacht op de volgende bestellingen.

De werktijden


Als fietsbezorger in Eindhoven geniet je van maximale vrijheid bij je baan. Jij kiest zelf in de app op welke tijden je beschikbaar bent. Iedere week update je je rooster, zodat je de aankomende werktijden eenvoudig kunt bekijken. We vragen wel of je beschikbaar bent gedurende een avond doordeweeks en een avond in het weekend. Of je nu parttime aan het werk wilt of liever fulltime werk in Eindhoven zoekt, bij Thuisbezorgd vind je de perfecte bijbaan als koerier.

Je stad


De lekkerste Aziatische gerechten bezorgen vanaf het Philips Stadion, of een smakelijke hap van het eetcafé op de Markt afleveren als koerier in Eindhoven in Gestel? Als fietsbezorger in Eindhoven leer je de bruisende stad binnen een mum van tijd kennen. Je begint je shift vanaf je eigen fiets vanuit huis of met een e-bike vanuit onze hub locatie in Eindhoven. Onze hub locatie bevindt zich op het Muntplein in Eindhoven. Als je gebruik maakt van je eigen fiets, verzorgen we uiteraard een kilometervergoeding zodat je de (slijtage)kosten zijn gedekt.

Fiets met ons in Eindhoven


Als fietsbezorger in Eindhoven ben je het visitekaartje van Thuisbezorgd. Bij Thuisbezorgd in Eindhoven zijn er 300 koeriers aan het werk om de lekkerste gerechten te bezorgen. Thuisbezorgd is ook actief in maar liefst 30 andere steden in Nederland. Weet jij snel, soepel en slim door het verkeer van Eindhoven te navigeren om de bestellingen bij de klanten af te leveren? Sluit je dan nu aan bij ons team en wordt koerier in Eindhoven.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Eindhoven vind je op adres: Muntplein 16, 5611 TZ Eindhoven, Nederland.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Eindhoven, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Eindhoven hub locaties. De keuze is aan jou!