Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Koerier Vacatures in Alkmaar

Functieomschrijving


Mensen blij maken met de lekkerste gerechten, precies zoals ze besteld hebben: bij Thuisbezorgd fiets jij naar het restaurant om de bestelling op te halen en zo snel mogelijk bij de klanten te bezorgen. We bieden je meteen een contract met de mogelijkheid flexibele uren te werken, ook tijdens de weekenden. Zie jij dit wel zitten? Bekijk dan meteen onze koerier vacatures Alkmaar.

Salaris


Wij zorgen ervoor dat je tijdens je werk goed verzekerd bent voor eventuele onvoorziene gebeurtenissen. We bieden je een aantrekkelijk salaris, ook wanneer je wacht voor je je volgende bestelling kunt bezorgen.

De werktijden


Wij zijn zo flexibel als je maar wil. Wij verwachten alleen dat we je op een avond in het weekend en een doordeweekse avond kunnen inzetten. De rest is aan jou. Met behulp van de handige app kun jij de voor jou meest ideale shifts inplannen. Bij Thuisbezorgd ben je dan ook zo vrij als jij wil. Bepaal zelf of je fulltime of liever parttime aan de slag gaat.

Bezorgen in Alkmaar


Pizza of poké bowl, jouw missie is om de maaltijd zo warm, of soms zo koud, mogelijk bij je klanten af te leveren. Haal je bestelling op bij de grillroom in het centrum en bezorg het in het Emmakwartier. Of wat denk je van verse sushi die je aflevert in de wijk Oudorperpolder. Jij bent snel, wendbaar en hebt ogen in je rug. Het verkeer in Alkmaar heeft niets op jou. Je start je shift op je eigen fiets vanuit huis. We bieden bij gebruik van je eigen fiets een vergoeding om de slijtage te dekken.

Vereisten


Om in aanmerking te komen voor een van de bezorger vacatures Alkmaar dien je in ieder geval minimaal 16 jaar te zijn. Ook vragen we je om in ieder geval beschikbaar te zijn voor twee shifts per week en is het wel zo prettig als je beschikt over een telefoon met 4G verbinding en een powerbank om je toestel wanneer nodig op te laden. Zie jij dit zitten en voldoe je aan deze vereisten? Aarzel niet langer en solliciteer op een van onze koerier vacatures Alkmaar.

Fiets met ons in Alkmaar


Thuisbezorgd is op zoek naar jou! Wij voegen je graag toe aan ons team van 65 collega's. Verdien geld, maak klanten blij met heerlijke gerechten en krijg daarbij ook nog eens de nodige beweging. Word jij hier razend enthousiast van, dan solliciteer je direct. Wij kijken er naar uit.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Alkmaar, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Alkmaar hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu