Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dus je verdient geld vanaf het begin tot het einde van je dienst

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dus je verdient geld vanaf het begin tot het einde van je dienst

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Bezorger Vacatures in Amsterdam

Functieomschrijving

Reageer op onze bezorger vacatures Amsterdam en verken de stad, terwijl je geld verdient. Als koerier voor Thuisbezorgd haal je heerlijke gerechten op bij het restaurant en lever je ze af bij onze hongerige klanten. Met de koerier vacatures Amsterdam bieden we je de mogelijkheid om ook parttime en in het weekend aan de slag te gaan.

Salaris

Bij de bezorger vacatures Amsterdam verdien je een prima uurloon, inclusief vakantiegeld, waarde van vakantiedagen. Het uurtarief hangt af van je leeftijd en de regio. Bovendien is dit salaris exclusief fooien en bonussen. Je krijgt ook betaald op het moment dat je aan het wachten bent op de volgende bestellingen en je bent goed verzekerd als er iets gebeurt.

De werktijden

Geniet van maximale vrijheid bij de koerier vacatures Amsterdam. Jij bepaalt zelf in de app op welke tijden je aan het werk gaat. Wekelijks wordt het rooster geüpdatet, zodat je gemakkelijk je aankomende werktijden kunt opzoeken. Wél verlangen we dat je beschikbaar bent gedurende een doordeweekse avond en een avond in het weekend.

Bezorgen in Amsterdam

Van de talrijke restaurants met internationale keukens op het Leidseplein tot de Hollandse pannenkoeken en patat in de Jordaan; met de bezorger vacatures Amsterdam leer je de levendige hoofdstad binnen een handomdraai kennen. Je start je shift vanaf je eigen fiets uit huis of met een e-bike vanaf een van onze hub locatie aan de Zeebergweg in Amsterdam. Als je met je eigen fiets gerechten gaat bezorgen, verzorgen we vanzelfsprekend een kilometervergoeding, zodat de (slijtage)kosten zijn gedekt.

Vereisten

Ben je minimaal 16 jaar oud en bezorg je graag gerechten met een glimlach bij onze klanten? Solliciteer dan op onze koerier vacatures Amsterdam. Je hebt een smartphone met 4G voor de navigatie, bent minimaal een doordeweekse avond en een avond in het weekend beschikbaar en je houdt je aan de verkeersregels.

Fiets met ons in Amsterdam

Als bezorger van Thuisbezorgd ben je het stralende visitekaartje van ons bedrijf. Ruim 500 koeriers zijn in Amsterdam voor Thuisbezorgd werkzaam om razendsnel de lekkerste gerechten te bezorgen. Thuisbezorgd is bovendien actief in maar liefst dertig andere steden in Nederland. Ben jij er klaar voor om snel en soepel over de Amsterdamse grachten te navigeren om de verse bestellingen bij de klanten te brengen? Word dan meteen lid van ons team als bezorger in Amsterdam.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Amsterdam vind je op adres: Zeebergweg 12, 1051 DE Amsterdam.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Amsterdam, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Amsterdam hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu