Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Word koerier in Maastricht

Functieomschrijving

Bij de koerier vacatures Maastricht ben je de onmisbare spil in het bezorgproces van Thuisbezorgd. Zodra de smakelijke gerechten gereed zijn bij de restaurants, breng jij de bestelling bij de klanten thuis. Of je nu parttime of fulltime bij ons aan de slag gaat, bepaal je volledig zelf.

Salaris

Met de koerier vacatures Limburg ben je bij ons in dienst als werknemer en verdien je een prima uurloon. Het uurtarief hangt af van je leeftijd en de streek waar je actief bent. Het uurtarief is inclusief vakantiegeld en waarde van vakantiedagen. Naast dit uurtarief ontvang je fooien en bonussen. Bovendien ben je uitstekend verzekerd en word je doorbetaald op het moment dat je wacht op de volgende bestelling die je bij de klanten gaat bezorgen.

De werktijden

De grootste plus van werken als koerier in Maastricht bij Thuisbezorgd zijn de flexibele werktijden. Je geeft eenvoudig zelf aan op welke tijdstippen je wilt werken in de app. Wekelijks wordt het werkrooster aangepast. De enige vereiste die we stellen, is dat je minstens één avond in het weekend en één avond door de week werkt.

Bezorgen in Maastricht

Van een smakelijke brunch uit een van de restaurants in Wyck tot een Chinese maaltijd uit het Boschstraatkwartier, jij weet de gerechten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat razendsnel en veilig bij de klanten af te leveren. Je begint je shift op je eigen fiets vanuit huis, of rijdt in het rond op een van de e-bikes die wij beschikbaar stellen in onze hub. De hub bevindt zich in het centrum van Maastricht, op Aubeldomein. Wanneer je met je eigen fiets gaat bezorgen, ben je uiteraard verzekerd en ontvang je een kilometervergoeding.

Vereisten

Ben je minimaal 16 jaar oud en beschik je over goede sociale vaardigheden, reageer dan op onze koerier vacatures Maastricht. Je bent in het bezit van een smartphone met 4G voor navigatie en bent op de hoogte van de verkeersregels. Verder ben je in ieder geval één avond door de week en één avond in het weekend werkzaam voor Thuisbezorgd.

Fiets met ons in Maastricht

Met 150 collega's in Maastricht zorg je ervoor dat de gerechten bij de juiste plek terechtkomen. Bovendien is Thuisbezorgd actief in maar liefst dertig andere steden. Ben je er klaar voor om ons team te komen versterken? Solliciteer dan meteen op de koerier vacatures Maastricht van Thuisbezorgd.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Maastricht vind je op adres: Aubeldomein 17, 6229 EB Maastricht.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Maastricht, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Maastricht hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu