thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland

Word bezorger bij Thuisbezorgd.nl in Rotterdam

Solliciteer nu

Start bij Thuisbezorgd.nl in Rotterdam en omgeving met een gegarandeerd uurloon en verdien tot €16.43 per uur*, plus onze maandelijkse flash bonus en fooi

*inclusief basisloon van €11,51 per uur voor bezorgers van 21 jaar en ouder, vakantiegeld en werkurenbonus voor fulltime bezorgers, afhankelijk van leeftijd, regio en werktijden

Jouw voordelen

Flexibel en onafhankelijk

Flexibel en onafhankelijk

Je kunt je werktijden en rooster zelf bepalen via onze app

Of stabiel en vastgelegd

Of stabiel en vastgelegd

Je kunt ook werken met een vast rooster en gegarandeerde uren per week

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Flexibel en onafhankelijk

Flexibel en onafhankelijk

Je kunt je werktijden en rooster zelf bepalen via onze app

Of stabiel en vastgelegd

Of stabiel en vastgelegd

Je kunt ook werken met een vast rooster en gegarandeerde uren per week

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Bezorger Vacatures in Rotterdam

Functieomschrijving


Op zoek naar een actieve baan, waarbij je iedere dag door het bruisende Rotterdam kunt rijden? Reageer dan op de Thuisbezorgd vacatures bezorger Rotterdam. Als fietskoerier bezorg je de lekkerste gerechten van restaurants in de havenstad bij de hongerige klanten thuis. Daarbij heb je zelf de keuze om zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan.

Salaris


Bij de fietskoerier vacatures Rotterdam van Thuisbezorgd ontvang je een vast arbeidscontract met een prima uurloon. Dit is inclusief waarde van vakantiedagen en vakantiegeld. Daar bovenop ontvang je bonussen en fooien. Ook als je aan het wachten bent op de volgende bestelling, word je uiteraard uitbetaald.

De werktijden


Het grootste voordeel van de vacatures bezorger Rotterdam van Thuisbezorgd is de vrijheid, waarbij je zelf bepaalt wanneer je wilt gaan werken. Iedere week ontvang je updates van het werkrooster, waarbij je eenvoudig je werktijden aangeeft. Als enige vereiste vragen we je beschikbaar te zijn voor tenminste één avond doordeweeks en één avond in het weekend.

Bezorgen in Rotterdam


Van een salade bij de saladebar in Delftshaven tot een Babi Pangang bij de Chinees in Kralingen; jij brengt razendsnel, veilig en soepel de bestellingen naar de klant in Rotterdam. Je vertrekt voor je shift met je eigen fiets of e-bike vanuit je eigen woning of start vanaf onze hub op Westblaak met een van onze e-bikes. Wanneer je ervoor kiest om met je eigen fiets bestellingen af te leveren, ontvang je uiteraard een kilometervergoeding. Ook ben je goed verzekerd tegen schade.

Vereisten


Reageer op de vacatures bezorger Rotterdam als je minimaal 16 jaar oud bent en over uitstekende sociale vaardigheden beschikt. Je bent tenminste één avond in het weekend en één avond door de week beschikbaar en hebt een functionerende smartphone met 4G, zodat je gemakkelijk door de stad kunt navigeren. Uiteraard ben je op de hoogte van de verkeersregels, zodat je veilig door de stad heen fietst.

Fiets met ons in Rotterdam


Maar liefst 1000 collega's fietsen net als jij door de gezellige stad Rotterdam om gerechten thuis te bezorgen. Thuisbezorgd is bovendien werkzaam in dertig andere steden binnen ons kikkerlandje. Word de onmisbare spil binnen het bezorgproces en solliciteer direct op de fietskoerier vacatures Rotterdam van Thuisbezorgd.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Wanneer je bezorger bent in Rotterdam kun je zelf kiezen uit de gebieden: Centrum, Schiedam of Vlaardingen

De hub van Rotterdam vind je op adres: Westblaak 9, 3012KC, Rotterdam.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Rotterdam en omgeving, kun je je dienst beginnen vanaf je voordeur, of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Rotterdam en omgeving hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland

Klaar om
te starten?

Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu