Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Word koerier in Zaandam

Functieomschrijving


Zoek jij de perfecte bijbaan in Zaandam, waarbij je je eigen werktijden kunt bepalen? Word dan koerier in Zaandam bij Thuisbezorgd.nl. Samen met ons professionele en enthousiaste team zorg je ervoor dat de gerechten snel en veilig van restaurant naar klant gaan. Stuur je sollicitatie voor onze bezorger vacature Zaandam en wanneer wij je aannemen, krijg je direct een arbeidscontract.

Salaris


Als werknemer van Thuisbezorgd profiteer je van een goed arbeidscontract met een vast uurtarief en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Bovendien ontvang je een extra bonus als je gedurende piektijden aan het werk gaat. Bovendien ben je ook verzekerd voor wanneer er onverhoopt iets gebeurt.

De werktijden


Plan je diensten in in de handige app en bepaal zelf of je fulltime of parttime werkt. Je hebt alle vrijheid in het inplannen van je diensten, zolang je maar minstens een avond doordeweeks en in het weekend beschikbaar bent. En hoe geweldig is het om een baan te hebben waarbij je alle vrijheid hebt? Werk bijvoorbeeld in de ochtend of start je dienst in de middag. Voor het inplannen van je diensten maak je gebruik van de handige app.

Bezorgen in Zaandam


Je maakt hierbij gebruik van een van onze e-bikes of je eigen fiets. Start met je eigen fiets vanuit huis. Uiteraard ontvang je een kilometervergoeding als je op je eigen tweewieler rondrijdt. Van het pannenkoekenrestaurant in Poelenburg tot het Chinese restaurant in de Rosmolenwijk of de Oude Haven, je weet de weg in Zaandam te vinden om de maaltijden te bezorgen.

Vereisten


Ben je minimaal 16 jaar en heb je de juiste sociale vaardigheden? Reageer dan op de bezorger vacature in Zaandam! We vragen je om minimaal twee shifts per week te kunnen werken en je goed aan de regels in het verkeer te houden. Verder dien je over een telefoon met 4G verbinding te beschikken.

Fiets met ons in Zaandam


Als bezorger in Zaandam maak je deel uit van een klein team met ruim vijftig bezorgers. Hoe fijn is het om klanten van gemak te voorzien en een vers bereide maaltijd van restaurant tot de voordeur van klanten te bezorgen? Jij leert Zaandam daarbij ook nog eens heel goed kennen. Voel jij je aangesproken, solliciteer dan nu nog naar onze koerier vacatures Zaandam.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Zaandam, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Zaandam hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu