Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Word fietskoerier in Leiden

Functieomschrijving


Als fietskoerier Leiden ontdek je de schitterende stad op de fiets, terwijl je ondertussen geld verdient. Je zorgt dat de versbereide gerechten op tijd van het restaurant bij het juiste adres worden bezorgd. Met een positieve instelling en glimlach op je gezicht nemen de klanten tevreden hun bestelling aan.

Salaris


Met de bezorger vacatures Leiden ontvang een prima uurloon. Dat is inclusief vakantiegeld en de waarde van vakantiedagen, maar exclusief bonussen en fooien. Het precieze loon is afhankelijk van je leeftijd en de regio waar je gaat werken. Ook wanneer je aan het wachten bent op de volgende bestelling, krijg je doorbetaald. Bovendien profiteer je van diverse voordelen als werknemer van Thuisbezorgd, zoals een goede verzekering.

De werktijden


Bij de bezorger vacatures Leiden geniet je van maximale vrijheid bij het samenstellen van je werkweek. Elke week ontvang je een werkrooster waarop je je shifts invult. We verlangen alleen dat je twee avonden per week bij ons werkzaam bent, waarvan een avond in het weekeinde.

Bezorgen in Leiden


De bruisende studentenstad Leiden kent honderden restaurants, eetcafés en kroegen waarin iedere denkbare keuken ter wereld wordt vertegenwoordigd. Van restaurants in het gezellige stadsdeel De Nieuwe Rijn, fraaie eetcafés in de Zijlpoort en het Havengebied met uitzicht op de boten tot de delicatessen op de Beestenmarkt of in de Morspoort, als bezorger in Leiden weet je veilig en snel ieder gerecht van de restaurants op de juiste plek te bezorgen. Je begint je shift vanaf huis op je eigen e-bike of fiets, of werkt vanaf onze hub op de Hoge Rijndijk waar wij handige e-bikes ter beschikking stellen. Als je met je eigen fiets bestellingen bezorgt, krijg je van ons een extra kilometervergoeding.

Vereisten


Als fietskoerier Leiden voor Thuisbezorgd ben je minimaal 16 jaar en heb je een smartphone met 4G in je bezit waarmee je je zorgvuldig door de stad kunt navigeren. Klanttevredenheid staat bij jou centraal en je bent minstens twee avonden per week bij ons werkzaam, waarvan één avond in het weekend.

Fiets met ons in Leiden


Samen met 158 collega's in Leiden werk je aan een soepel bezorgproces bij Thuisbezorgd. Bovendien is onze snelgroeiende organisatie werkzaam in dertig andere steden in Nederland. Klaar om te beginnen? Solliciteer meteen op onze koerier vacatures Leiden om ons team te versterken!

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Leiden vind je op adres: Hoge Rijndijk 88B, 2313KL Leiden.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Leiden, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Leiden hub locaties. De keuze is aan jou!