Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Ja, de loonheffing en de loonheffingskortingen gelden ook als je parttime werkt of als je een bijbaantje hebt naast je opleiding. Alle bovengenoemde informatie is dan van toepassing.

Weet je niet meer of je het vakje loonheffingskorting hebt aangevinkt tijdens het invullen van je formulieren toen je aan de slag ging bij je huidige job? Je kunt dit op je loonstrookje checken. Hierop staat altijd vermeld of er loonheffingskorting wordt toegepast of niet. Kom je er niet uit? Vraag het dan aan HR of je leidinggevende.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Gouda, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Gouda hub locaties. De keuze is aan jou!

Bezorger Vacatures Gouda

Functieomschrijving

Bij onze bezorger vacatures in Gouda ga je op pad in de stad, terwijl je salaris binnenstroomt. Je haalt de smaakvolle en verse maaltijden op bij het restaurant met je (elektrische) fiets, scooter of auto en brengt ze op het juiste adres bij onze hongerige klanten.

Salaris

Met de bezorger vacatures in Gouda profiteer je van een uitstekend uurloon, inclusief vakantiegeld. Welk salaris je precies ontvangt, is afhankelijk van je leeftijd en de regio waarin je werkzaam bent. Bovendien krijg je geregeld bonussen en fooien voor je werkzaamheden. Wat nog leuker is: je verdient zelfs salaris op de tijdstippen dat je wacht op de volgende bestelling. Verder ben je uitstekend verzekerd tijdens het werk. 

De werktijden

Bij de koerier vacatures in Gouda bepaal je zelf wat je werktijden zijn. In de app geef je aan op welke tijdstippen je een shift gaat draaien. Iedere week verschijnt er een nieuw rooster, waarop je de nieuwe werktijden kunt opzoeken. Onze contracten starten bij minimaal 6 uur per week. We verwachten dan ook wel dat je beschikbaar bent tijdens een doordeweekse avond en een avond in het weekend. We verlangen verder dat je beschikt over een verplichte zorgverzekering. 

Bezorgen in Gouda

Van verse broodjes en patat bezorgen bij de Korte Akkeren tot een volledige rijsttafel afleveren op een adres in de Goudse Poort. Dankzij de bezorger vacatures in Gouda krijg je al snel de plattegrond van de gezellige stad onder de knie. Je begint je shift vanaf je eigen fiets uit huis. Bezorg je de gerechten met je eigen tweewieler? Dan ontvang je uiteraard een kilometervergoeding, zodat de (slijtage)kosten gedekt zijn. 

Vereisten

Als bezorger in Venlo ben je minimaal 16 jaar oud, ben je klantvriendelijk en heb je een smartphone met 4G. Verder houd je je aan de verkeersregels en werk je minimaal één doordeweekse avond en één avond in het weekend als koerier in Gouda bij Thuisbezorgd.

Fiets met ons in Gouda

Als razendsnelle koerier van Thuisbezorgd tover je een glimlach op de gezichten van onze klanten. Iedere dag zijn honderden koeriers voor Thuisbezorgd actief om snel en veilig de gerechten te bezorgen. Ben jij klaar om onze collega bij de Oranje Familie te worden? Word dan meteen lid van ons team als bezorger in Gouda.