Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Bezorger Vacatures Apeldoorn

Functieomschrijving

Tover jij graag een glimlach op het gezicht van onze klanten? Bij onze bezorger vacatures in Apeldoorn zorg jij dat je wachtende klanten binnen een half uur genieten van hun bestelde maaltijd. Je fietst snel en veilig door het stadsverkeer van Apeldoorn, van het restaurant naar het bezorgadres.

Salaris

Via de bezorger vacatures in Apeldoorn kom je in vaste dienst van Thuisbezorgd.nl. Hierdoor profiteer je van voordelen als een goede verzekering en een vast uurtarief voor je werkzaamheden. In piektijden ontvang je zelfs een speciale bonus bovenop je uurloon. Vergeet daarnaast ook de fooien van de klanten niet. Bij het uurtarief is verder het vakantiegeld, de waarde van de vakantiedagen en de stadstoelage inbegrepen.

De werktijden

Een van de belangrijkste voordelen bij de koerier vacatures Apeldoorn is dat je maximale flexibiliteit hebt bij je werkzaamheden. Iedere week ontvang je een werkschema waarop je aangeeft wanneer je wilt gaan werken. We verlangen alleen maar dat je ten minste twee avonden per week voor Thuisbezorgd.nl gaat werken. Hiervan dient één avond in het weekend te zijn.

Bezorgen in Apeldoorn

De talloze restaurants in de stad maken dat je bij de bezorger vacatures in Apeldoorn binnen een handomdraai de straten op je duim kent. Broodjes voor de lunch bezorgen vanaf de broodjeszaak in de Hoofdstraat of warme snacks rondbrengen van het cafetaria aan het Marktplein; vliegensvlug beweeg je je door de stad. Je maakt daarbij gebruik van je eigen fiets. Uiteraard krijg je een kilometervergoeding wanneer je jouw eigen fiets gebruikt.

Vereisten

Ben je minimaal 16 jaar, ken je de verkeersregels uit je hoofd en beschik je over een smartphone met 4G voor de navigatie? Reageer dan op een van onze koerier vacatures in Apeldoorn. We vragen van je dat je minimaal twee avonden per week voor ons komt werken, waarvan eentje in het weekend.

Fiets met ons in Apeldoorn

Met vele leuke collega's in Apeldoorn zorg jij dat klanten zonder problemen de lekkerste gerechten bij hun thuis laten bezorgen. Je ontvangt van ons een uitstekende uitrusting om bij weer of geen weer op de fiets te stappen. Verder bieden wij ondersteuning bij de werkzaamheden met ons begeleidingsteam. Klaar om te starten? Solliciteer dan meteen op onze vacatures!

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Apeldoorn, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Apeldoorn hub locaties. De keuze is aan jou!
thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu