Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Koerier Vacatures Hilversum

Functieomschrijving


Gaat jouw hart sneller kloppen van fietsen in het gezellige stadscentrum? Met de koerier vacatures in Hilversum breng je maaltijden rechtstreeks van restaurants naar de wachtende klanten. Je weet jezelf veilig en snel door het verkeer te manoeuvreren om met een glimlach aan te bellen. Je bepaalt zelf voor hoeveel uur je aan de slag gaat bij onze bezorger vacatures in Hilversum.

Salaris


Bij de koerier vacatures Hilversum profiteer je van alle voordelen als werknemer van Thuisbezorgd.nl. Zo ontvang je een goede verzekering en krijg je een uitstekend uurloon voor je werkzaamheden, zelfs als je wacht op de volgende bestelling. Bovendien ontvang je bovenop het uurtarief een bonus als je gedurende piektijden werkzaam bent en krijg je fooien van klanten.

De werktijden


Fietsen in de buitenlucht wanneer jij het wilt. Reageer op de koerier vacatures in Hilversum als je op zoek bent naar een flexibele baan waarbij je zelf de regie over je werktijden hebt. Elke week selecteer je in het werkschema je gewenste werktijden. We vragen alleen dat je twee avonden in de week voor ons werkzaam bent, waaronder een avond in het weekend.

Bezorgen in Hilversum


Een nasi speciaal van het Aziatische restaurant in de Hilversumse Meent bezorgen of een pizza bezorgen in het Bloemenkwartier. Bij de bezorger vacatures in Hilversum leer je wijken als het Mediapark, Trompenberg en de Electrobuurt razendsnel kennen. Je bezorgt de gerechten met je eigen fiets. Uiteraard krijg je bij gebruik van je eigen fiets een kilometervergoeding van ons.

Vereisten


Ben je minimaal 16 jaar oud, heb je een smartphone met 4G tot je beschikking waarmee je kunt navigeren en heb je uitstekende sociale vaardigheden? Dan ben je uitstekend geschikt voor een baan als koerier in Hilversum! Verder ben je twee avonden in de week, waarvan een in het weekend, bij ons werkzaam en ken je de verkeersregels.

Fiets met ons in Hilversum


Met tientallen collega's in Hilversum laat jij het bezorgproces bij Thuisbezorgd.nl zorgvuldig verlopen. Je krijgt van ons een stevige uitrusting om in ieder weertype aan de slag te gaan en ontvangt goede begeleiding van ons team bij je werkzaamheden. Solliciteer direct op onze bezorger vacatures Hilversum!

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Hilversum, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Hilversum hub locaties. De keuze is aan jou!