Word bezorger bij Thuisbezorgd.nl in Haarlem . Start met een basisloon van € 11 en verdien tot € 16,38 per uur*, exclusief fooi.

*inclusief vakantiegeld, waarde van vakantiedagen, stadstoelage en tijdelijke maximale efficiëntie bonus tijdens de wintermaanden, afhankelijk van leeftijd

Sluit je aan bij ons team!

Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu
Header city image

Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Haarlem is een geweldige keuze!

Start met een basisloon van € 11 en verdien tot € 16,38 per uur*

152

aantal collega's

3 dagen

tot je begint met bezorgen

1,8km

gemiddelde afstand per bezorging

Haarlem Bezorger Vacatures

Functieomschrijving


Ben jij er klaar voor om hongerige monden blij te maken met een pas bestelde maaltijd? Jij haalt de bestelling op bij het restaurant om het vervolgens in vliegende vaart naar de klanten thuis te brengen. Thuisbezorgd biedt jou de mogelijkheid om als fietskoerier aan de slag te gaan. Je krijgt een arbeidscontract en kan flexibele uren draaien, ook in het weekend.

Salaris


Gebeurt er iets tijdens je dienst, maak je geen zorgen! Want naast een goed uurloon, ben je tijdens je werk ook verzekerd. Je krijgt per uur betaald, dus tijdens het wachten op de volgende bestelling, krijg je gewoon salaris betaald.

De werktijden


Vrijheid als fietskoerier Haarlem van Thuisbezorgd betekent niet alleen de wind in je haren, wanneer je een bestelling bezorgt. Het betekent ook de flexibiliteit die je hebt om je eigen shifts in te plannen via de handige app. Je hebt de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan. Wel verwachten we dat je in ieder geval kiest voor een shift op een doordeweekse avond en een avond in het weekend.

Bezorgen in Haarlem


Spring op je fiets om vers bereide sushi naar Bloemendaal te brengen. Of bezorg de lunch van kantoorpersoneel midden in het centrum van de stad. Wat denk je van Indiaas uit het Haarlemmerhoutkwartier tot Grieks uit Schalkwijk, jouw bezorging kan van alles zijn. Jij gaat op in het drukke verkeer van Haarlem en weet binnen een mum van tijd jouw weg in de stad te vinden. Maak je gebruik van je eigen fiets, dan begin je vanuit huis aan je shift. Je krijgt van ons een vergoeding om de afschrijving van je fiets te vergoeden. Je kunt ook gebruik maken van een e-bike vanuit onze hub in Haarlem. De hub bevindt zich in het centrum van Haarlem op de Jan van Krimpenweg.

Vereisten


Ben je minimaal 16 jaar, heb je de beschikking over een telefoon met 4G verbinding en powerbank en kun je minstens twee shifts per week draaien? Dan nodigen wij je van harte uit om op een van onze bezorger vacatures Haarlem te solliciteren.

Fiets met ons in Haarlem


Solliciteer op een van onze bezorger vacatures Haarlem en word lid van onze Thuisbezorgd familie. Je maakt deel uit van een team van ruim 150 fietskoeriers in Haarlem. Ben jij in je element wanneer je snel door het verkeer in de stad manoeuvreert? Dan is Thuisbezorgd op zoek naar jou!

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Haarlem vind je op adres: Rijksstraatweg 116, 2022 DE, Haarlem.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

cycling

Klaar om
te starten?

Solliciteer nu