Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Koerier Vacatures Heerlen

Functieomschrijving


Wil jij een belangrijk radertje van het mechanisme dat het bestelproces is, zijn? Bij Thuisbezorgd krijg je direct een arbeidscontract met de mogelijkheid zelf je uren in te delen. Met de fiets haal je een vers bereide maaltijd op bij het restaurant om deze zo snel mogelijk bij de klant te bezorgen, met een glimlach natuurlijk. Heb jij hier wel oren naar, bekijk dan direct de koerier vacatures Heerlen.

Salaris


Als fietskoerier verdien je bij Thuisbezorgd een prima salaris. Je krijgt per uur betaald en daarom loopt je salaris ook door tijdens het wachten op de volgende bestelling. Bovendien ben je verzekerd, mocht er wat gebeuren. Je verdient overigens ook een extra bonus wanneer je tijdens de piekuren werkt..

De werktijden


Wij zijn bijzonder flexibel en jij hebt dan ook alle vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoeveel je werkt. Parttime en fulltime werken is dan ook geen enkel probleem. Wel vragen we je om in ieder geval op een doordeweekse avond en een avond in het weekend beschikbaar te zijn. Met de handige app plan je heel eenvoudig je diensten in.

Bezorgen in Heerlen


Je bepaalt zelf waar je je werkdag start. Start vanuit huis als je met eigen fiets bezorgt. Natuurlijk krijg je een kilometervergoeding wanneer je met eigen fiets rijdt. Haal een maaltijd bij een fastfoodketen in het centrum om vervolgens supersnel in de wijk Grasbroek te bezorgen. Of breng super verse sushi vanaf het station naar Schandelen. We weten zeker dat de klanten de deur enthousiast voor je opendoen.

Vereisten


Jij bent het visitekaartje van Thuisbezorgd. Daarnaast fiets je veelal door druk verkeer en dat moet veilig gebeuren. Naast dat je minimaal 16 jaar moet zijn, vragen we je ook altijd aan de verkeersregels te houden. Je dient in ieder geval voor twee shifts per week beschikbaar te zijn en de beschikking te hebben over een telefoon met 4G verbinding. Ben je dan ook nog servicegericht en bezorg je met een glimlach? Bekijk onze bezorger vacatures Heerlen en solliciteer.

Fiets met ons in Heerlen


Op de fiets bezorg je de vers bereide maaltijden van restaurants naar klanten. En ondertussen ontdek jij iedere hoek van Heerlen. Maak deel uit van een team van 40 bezorgers en solliciteer!

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Werkgebied

Wanneer je werkt als een Thuisbezorgd.nl koerier in Heerlen, kun je je dienst starten vanuit een toegewezen startgebied of op een van onze lokale hubs. Bekijk de kaart hieronder voor een volledige lijst van onze Heerlen hub locaties. De keuze is aan jou!