Jouw voordelen

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Flexibele uren

Flexibele uren

Jij kiest je uren uit en plant ze in via onze app

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Je bent werknemer

Je bent werknemer

Je krijgt dus ook doorbetaald bij ziekte en je bent verzekerd tijdens het werk

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Word koerier in Den Bosch

Functieomschrijving


Als koerier Den Bosch bij Thuisbezorgd fiets je door de gezellige stad en maak je hongerige klanten blij met een smakelijke maaltijd. Jij zorgt er als bezorger voor dat de bestellingen van de restaurants razendsnel bij de klanten terechtkomen. Zodra je een glimlach op het gezicht van de klant hebt getoverd, ga je door naar de volgende bezorging.

Salaris


Met de koerier vacatures Den Bosch verdien je een prima uurloon, inclusief vakantiegeld en de waarde van vakantiedagen. Het precieze uurtarief is afhankelijk van je leeftijd en de regio waar je werkzaam bent. Daarnaast ontvang je bonussen en fooien bij je werkzaamheden, en word je doorbetaald op het moment dat je wacht op de volgende bestelling. Verder profiteer je van een uitstekende verzekering als koerier Den Bosch bij Thuisbezorgd.

De werktijden


Als koerier Den Bosch ben jij de baas over je eigen werkschema. Iedere week ontvang je een werkrooster waarop je jouw diensten selecteert. Wel stellen we als voorwaarde dat je minstens twee avonden per week beschikbaar bent, waaronder één avond in het weekend.

Bezorgen in Den Bosch


Bourgondisch genieten van gerechten in de talrijke restaurants in 's-Hertogenbosch, zoals de eetcafés vlakbij de Sint-Janskathedraal? Of sushi bestellen bij sushirestaurants in de wijken Empel, Rosmalen, Engelen of Vinkel. Jij weet als bezorger in Den Bosch feilloos de weg in de stad om de bestelde maaltijden snel en soepel bij de klanten te brengen. Je begint je dienst vanuit huis op je eigen fiets, of start je shift vanaf de hub in de Orthenstraat met onze e-bikes. Wanneer je van je eigen fiets gebruik maakt, krijg je van ons een kilometervergoeding.

Vereisten


Ben je minimaal 16 jaar oud en staat klanttevredenheid bij jou centraal? Dan zijn wij naar jou als bezorger voor Thuisbezorger op zoek. Je bezit een smartphone met 4G om uitstekend te kunnen navigeren en bent minstens twee avonden per week bij ons werkzaam, waarvan één avond in het weekend.

Fiets met ons in Den Bosch


Samen met 186 collega's laat jij het bezorgproces bij Thuisbezorgd in 's-Hertogenbosch op rolletjes lopen. Verder is Thuisbezorgd in dertig andere steden in Nederland werkzaam. Klaar om te beginnen? Solliciteer dan nu op onze koerier vacatures Den Bosch en sluit je aan bij ons team.

Ervaringen

Veelgestelde vragen

De hub van Den Bosch vind je op adres: Orthenstraat 30, 5211 SX 's-Hertogenbosch.

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu