Jouw voordelen

Flexibel en onafhankelijk

Flexibel en onafhankelijk

Je kunt je werktijden en rooster zelf bepalen via onze app

Of stabiel en vastgelegd

Of stabiel en vastgelegd

Je kunt ook werken met een vast rooster en gegarandeerde uren per week

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Flexibel en onafhankelijk

Flexibel en onafhankelijk

Je kunt je werktijden en rooster zelf bepalen via onze app

Of stabiel en vastgelegd

Of stabiel en vastgelegd

Je kunt ook werken met een vast rooster en gegarandeerde uren per week

We betalen per uur

We betalen per uur

Dat betekent dat je ook betaald krijgt als je wacht op bestellingen

Voordat je bezorger wordt, heb je het volgende nodig

home.alt_what_you_need_1

Verzekering en een identiteitsbewijs

home.alt_what_you_need_2

Bewijs dat je 16 jaar of ouder bent

home.alt_what_you_need_3

Zelfstandigheid met een positieve aanpakkersmentaliteit

home.alt_what_you_need_4

Een passie voor het buitenleven!

home.alt_what_you_need_img

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Ja, de loonheffing en de loonheffingskortingen gelden ook als je parttime werkt of als je een bijbaantje hebt naast je opleiding. Alle bovengenoemde informatie is dan van toepassing.

Weet je niet meer of je het vakje loonheffingskorting hebt aangevinkt tijdens het invullen van je formulieren toen je aan de slag ging bij je huidige job? Je kunt dit op je loonstrookje checken. Hierop staat altijd vermeld of er loonheffingskorting wordt toegepast of niet. Kom je er niet uit? Vraag het dan aan HR of je leidinggevende.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Bezorger Vacatures Almelo

Functieomschrijving

Op zoek naar een dynamische baan die elke dag anders is? Wanneer je reageert op de bezorger vacature Almelo stap je fluitend op je (elektrische) fiets, scooter of auto om smaakvolle gerechten van de restaurants naar de klanten te brengen. Als onmisbare schakel binnen het bezorgproces tover jij een lach op het gezicht van de hongerige klanten die op hun bestelling wachten.

Salaris

We waarderen het harde werk van onze bezorgers in Almelo en bieden daarom een uitstekend uurloon inclusief vakantiegeld. Je inzet als koerier in Almelo wordt bovendien geregeld beloond met bonussen en fooien. Uiteraard ben je goed verzekerd voor het bezorgen van de gerechten in het verkeer. 

De werktijden

Wij begrijpen dat je leven hectisch kan zijn. Daarom bieden we uiteenlopende contracten aan vanaf 6 uur per week. Je regelt je rooster zelf eenvoudig en snel met de app van Thuisbezorgd. Vakantie- en ziektegeld verloopt via onze externe bureaus. Bovendien verzorgen wij als Thuisbezorgd een aansprakelijkheidsverzekering; zelf dien je voor een verplichte ziektekostenverzekering en sociale verzekering te zorgen. 

Bezorgen in Almelo

Het gastvrije Almelo staat bekend om de Twentse nuchterheid en eigenzinnigheid. Dankzij jou krijgen de klanten die bestellen op Thuisbezorgd.nl binnen een handomdraai hun gerechten vers en smakelijk bezorgd. Niet alleen in het centrum, maar ook in wijken als Almelo Noord-Oost, Weggeler en Indië. Je begint de shift vanuit huis op je eigen fiets, scooter of auto.

Vereisten

Genieten van de vrijheid in de buitenlucht zonder saaie 9-tot-5 routine? Als je reageert op onze bezorger vacatures in Almelo ben je minstens 16 jaar oud, beschik je over goede sociale vaardigheden en ben je in het bezit van een smartphone met 4G. Uiteraard houd je je tijdens de werkzaamheden aan de verkeersregels, zodat de maaltijden snel én veilig op de plaats van bestemming arriveren. 

Fiets met ons in Almelo

Wanneer je reageert op onze bezorger vacature in Almelo maak je deel uit van onze stralende Oranje familie. Binnen onze community van honderden collega's maak je al snel nieuwe vrienden, terwijl je samenwerkt om klanten van de lekkerste maaltijden te voorzien. Tijdens het rijden door de stad kom je op nieuwe plekken, waardoor je de stad van een andere kant ziet. Word jij onze nieuwe collega bij Thuisbezorgd? Meld je dan meteen aan om lid te worden van ons team als bezorger in Almelo.

thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
Klaar om
te starten?
Solliciteer nu
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu