Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Wat eten we vandaag? 10x Foodtips - Thuisbezorgd.nl

Wat eten we vandaag? Is misschien wel de meest gestelde vraag in de wereld. Het is een lastige vraag om te beantwoorden want soms ben je even inspiratieloos en heb je geen idee wat je moet eten vandaag. Op zulke momenten is het handig om het internet te raadplegen en inspiratie op te doen om toch een lekkere maaltijd neer te zetten. Voordat je verder leest vraag jezelf eerst eens af waar je trek in hebt? Want als die vraag beantwoord is dan ben je eigenlijk al een heel eind op weg. Kom je er nog steeds niet uit? Geen paniek! Wij hebben een aantal voorbeelden van maaltijden voor je waarmee de vraag - wat eten we vandaag? - gemakkelijk te beantwoorden is.

Avondeten

Wat eten we met het ontbijt?

Begin elke ochtend de dag met een stevig ontbijt! Dit is belangrijk want het onbijt is de start van een nieuwe dag en een goed begin is het halve werk. Toch blijkt het vaak lastig om een afwisselend ontbijt op tafel te zetten dat ook nog eens de buik goed vult. Dus wat eten we nu eigenlijk in de ochtend? De meeste mensen kiezen voor brood met pasta, hagelslag, kaas of jam. Daarnaast is cornflakes met melk of yoghurt ook erg populair. Maar wist je dat het ook mogelijk is om ontbijt te bestellen via Thuisbezorgd.nl? Wij hebben namemlijk een uitgebreid assortiment aan broodjeszaken en andere restaurants die een ontbijt aan huis leveren. Denk daarbij aan vers afgebakken broodjes of crossantjes, heerlijk! We hebben de hoofdvraag - Wat eten we vandaag? - van deze pagina al voor de ochtend beantwoord. Onze ontbijttips; churros, huevos rancheros, tamales of onigiri.

surinaams vanavond?

Wat eten we met de lunch?

Lunch, lunch, lunch hoor je vaak door het kantoor wanneer de lunchpauze is aangebroken! Dit is de tweede grote maaltijd van de dag die meestal warm of koud geserveerd kan worden. Wat eten we als lunch? Dat is een goede vraag maar eigenlijk kan je deze alleen zelf beantwoorden. Want in tegenstelling tot het onbijt vinden de meeste mensen een warme maaltijd zoals rijst, pasta of roti heerlijk als lunch. Maar je kan natuurlijk ook gewoon broodjes met beleg eten zoals het overgrote deel van Nederland doet. Bij Thuisbezorgd.nl kan je lunch bestellen bij verschillende restaurants in jouw buurt. Bij het bestellen kan je aangeven hoe laat de lunch geleverd moet worden, dit is perfect voor op werk! Hierdoor verlies je geen tijd van de lunchpauze met het afhalen van eten of het maken ervan. Daarnaast kan je belegde broodjes maar ook bijvoorbeeld pasta of soep bestellen. Bekijk hier eens wat je allemaal voor lunch je kan bestellen. Onze lunchtips; pho, goi cuon, miso soep of ramen.

Wat eten we vandaag?

Wat eten we voor avondeten?

De mogelijkheden voor een avondmaaltijd zijn onbeperkt! Waar heb je trek in? Wat lust je niet en wat wel? Al deze afwegingen zullen je helpen de vraag 'wat eten we vanavond?' te beantwoorden. Probeer ook eens wat nieuws tijdens het avondeten. Want soms kan dit best lekker zijn en hierdoor meer variatie brengen in de maaltijden. Via Thuisbezorgd.nl kan je echt alles bestellen op het gebied van eten. Wat dacht je van Pizza, Chinees, Sushi of Tapas? Maar ook minder bekende keukens zijn te vinden op onze website zoals de Franse, Griekse of Marokkaanse. Onze dinertips; bami goreng, butter chicken, daging smoor of gnocchi.

'Op ons blog vind je trouwens nog een hoop leuke mythes en weetjes over eten om extra inspiratie op te doen'

Wat eten we vandaag?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het bestellen van ontbijt, lunch of avondeten bij jouw in de buurt? Vul dan jouw postcode hierboven in zodat wij de restaurants dichtbij in de buurt kunnen laten zien. Je ziet gelijk welk restaurant open of dicht is, daarnaast is het mogelijk om te filteren op beoordelingen. Hierdoor krijg je altijd een sterrenmaaltijd thuisbezorgd! Dus wat eten we vandaag?

Hieronder nog enkele voorbeelden van maaltijden die je kan bestellen