Waar wil je Pizza bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Pizza bestellen

Heb je lekkere trek en geen zin om te koken? Dan is de keuze voor pizza makkelijk gemaakt! Pizza bestellen doe je dan ook op de website van Thuisbezorgd.nl: je vindt hier tientallen bezorgrestaurants met een groot aanbod aan verschillende pizza’s. Lekker, makkelijk en snel!

Lekkere Italiaanse pizza’s

Pizza’s komen net als pasta oorspronkelijk uit Italië, waar ze er eerst uitzagen als grote, rechthoekige stukken deeg. De pizza’s werden toen vooral nog gemaakt voor boeren in armere delen van Italië. Iedereen werd fan van pizza’s: ze zijn tot op de dag van vandaag nog steeds overal in de wereld populair. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want pizza’s zijn nu eenmaal erg lekker! Meer info over pizza vind je op onze Foodwiki.

Je kunt bij verschillende restaurants in Nederland Italiaanse pizza bestellen. Bij Thuisbezorgd.nl zijn bekende en minder bekende pizzaketens aangesloten. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke Pizza Margherita, de Pepperoni, of voor een Pizza Hawaï. Wil je eens een andere pizza proberen? Probeer dan een pizza calzone: dit is een dubbelgevouwen pizza, die bijvoorbeeld gevuld is met kaas, champignons, ui, kipfilet en bolognesesaus.

Amerikaanse pizza’s: nog groter, nog lekkerder!

Je herkent de grote Amerikaanse pizza’s vast wel: de bekende dikke bodem en de hoeveelheid opvallende ingrediënten. Je kunt deze pizza bestellen bij bekende Amerikaanse pizzaketens, die bij ons aangesloten zijn. Als je stevige trek hebt, dan zijn deze pizza’s ideaal om te eten. Pizza’s hebben nog een groot voordeel: ze zijn makkelijk te maken én op te warmen. Natuurlijk is het nog makkelijker om jouw favoriete pizza te bestellen bij Thuisbezorgd.nl!

Ontdek Turkse pizza

Heb je weleens een Turkse pizza gegeten? Dit is een heerlijk traditioneel gerecht met een typische pikante smaak. Ze noemen de Turkse pizza ook wel Lahmacun. Eet deze pizza opgerold als wrap, of als complete schotel. Je kunt deze Turkse pizza bestellen bij verschillende bezorgrestaurants. Erg lekker als variatie! Meer informatie over Lahmacun.

Pizza bestellen doe je bij Thuisbezorgd.nl

Waarom je bij ons jouw favoriete pizza bestelt? Simpel!

  • Online bestellen is online betalen. Ook meerdere betaalopties mogelijk.
  • Jouw bestelling wordt al binnen 45 tot 60 minuten thuisbezorgd.
  • Vanaf elk adres in Nederland pizza bestellen.
  • Bestellen bij een groot aantal pizza-bezorgrestaurants in Nederland.

Pizza bestellen in de grote steden

       
Pizza Almere Pizza Breda Pizza Enschede Pizza Nijmegen
Pizza Amersfoort Pizza Delft Pizza Groningen Pizza Rotterdam
Pizza Amsterdam Pizza Den Bosch Pizza Haarlem Pizza Tilburg
Pizza Apeldoorn Pizza Den Haag Pizza Leiden Pizza Utrecht
Pizza Arnhem Pizza Eindhoven Pizza Maastricht Pizza Zwolle

Staat je stad er niet bij? Vul dan je postcode in.