Waar wil je Boodschappen bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?

Zo werkt Thuisbezorgd.nl

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Pin aan huis, iDEAL, Creditcard, PayPal, Bitcoin, Apple Pay, VVV Cadeaukaart , Google Pay, Takeaway Pay. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Pin aan huis iDEAL Creditcard PayPal Bitcoin Apple Pay VVV Cadeaukaart Google Pay Takeaway Pay

Eenvoudig online boodschappen bestellen | Thuisbezorgd

Wil je gaan koken, maar heb je de juiste ingrediënten voor een smakelijke maaltijd niet in huis? Laat dan razendsnel de boodschappen bezorgen door Thuisbezorgd.nl! Op Thuisbezorgd.nl vind je een groot aanbod aan boodschappen bezorgdiensten die binnen een uur je favoriete producten op het gewenste adres afleveren. Boodschappen doen in Nederland was nog nooit zo eenvoudig!

Daarom kiezen mensen voor de boodschappen bezorgdienst van Thuisbezorgd.nl

Boodschappen laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl is enorm populair. Het biedt dan ook een aantal handige voordelen om de boodschappen door een bezorgdienst te laten thuisbrengen. Zo hoef je niet meer zelf te sjouwen met zware tassen vol boodschappen. Je klikt simpelweg de gewenste producten aan op de website en ontvangt de boodschappen meteen bij je voordeur. Verder zie je ook gelijk de voorraad van een product op de website. De boodschappen die immers online vermeld staan, zijn ook daadwerkelijk aanwezig. Je bespaart met online boodschappen doen in Nederland bovendien veel tijd, die je kunt besteden aan andere leuke activiteiten. Zelfs voor zakelijke boodschappen kun je eenvoudig gebruik maken van de bezorgdienst. De online boodschappen zijn bovendien van een goede kwaliteit die te vergelijken is met je vertrouwde supermarkt.

Boodschappen doen in Nederland op ieder moment van de dag

Wat prettig is aan online boodschappen bezorgen, is dat je op elk tijdstip je producten kunt bestellen. Thuisbezorgd.nl heeft namelijk in tegenstelling tot een fysieke winkel geen vaste openingstijden. Wanneer je bestelling bezorgd wordt, hangt af van de supermarkt. Sommige supermarkten hanteren specifieke tijdsmomenten, waardoor de precieze tijd van aflevering varieert. In veel gevallen is de bezorging van de online boodschappen vanaf een bepaald bedrag gratis. Ook kunnen op sommige producten van je bestelling aanbiedingen, acties of kortingen gelden.

Laat nu boodschappen bezorgen door Thuisbezorgd.nl

Kun je niet wachten om zelf boodschappen te laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl? Bekijk dan direct de gevarieerde selectie bezorgdiensten, bijvoorbeeld in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In een paar eenvoudige stappen bestel je de lekkerste producten. Succes!

Kies je supermarkt en Snel en eenvoudig bestellen