Waar wil je Boodschappen bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?

Zo werkt Thuisbezorgd.nl

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Pin aan huis, iDEAL, Creditcard, PayPal, Bitcoin, Apple Pay, VVV Cadeaukaart , Google Pay, Takeaway Pay. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Pin aan huis iDEAL Creditcard PayPal Bitcoin Apple Pay VVV Cadeaukaart Google Pay Takeaway Pay

Eenvoudig boodschappen bestellen en bezorgen | Thuisbezorgd

Bestel ook al jouw boodschappen op Thuisbezorgd.nl! Onze website geeft je de mogelijkheid om je boodschappen te laten bezorgen door supermarkten, delicatessenwinkels en speciaalzaken in jouw stad. En dat doe je met evenveel gemak als een warme maaltijd bestellen. Binnen een uurtje worden je boodschappen thuisbezorgd!

De voordelen van boodschappen laten bezorgen

Er komen steeds meer winkels die boodschappen bezorgen aan huis. En dat levert de consument, jou dus, veel gemak en tijdwinst op. Dit zijn drie grote pluspunten van je boodschappen online bestellen.

1. Eenvoudig en snel boodschappen bezorgen

Je kan makkelijk en snel boodschappen laten bezorgen op Thuisbezorgd.nl. Jij kiest online je aanbieder, vult de artikelen in die je nodig hebt en blijft lekker werken of ontspannen. De bezorgers van onze partners leveren meestal binnen een uur.

2. Producten uit jouw favoriete supermarkt

Je hebt een enorme keuze als je op Thuisbezorgd boodschappen kiest. Uit verschillende winkels en supermarkten. Voor gezond dineren, voor de snelle hap en voor pure verwennerij. Kies waar jij trek in hebt – de bezorger doet de rest.

3. Boodschappen bestellen en laten bezorgen bij jou in de buurt

Boodschappen bestellen is beschikbaar in bijna alle (middel)grote steden van Nederland. Vind je locatie op deze pagina of toets je adres in en je weet meteen welke winkels voor jou klaarstaan. De mogelijkheden om op Thuisbezorgd boodschappen te bestellen worden elke maand groter.

Online boodschappen bestellen bij jou in de buurt

Waar heb je vandaag trek in? Heerlijke hapjes voor op de barbecue? Een gezond vegan-gerecht met veel verse groentes? Of krijg je vrienden over de vloer en wil je graag snacks en gekoelde dranken in huis hebben?

Je kan op onze website bijna alle boodschappen bestellen die je nodig hebt. Houdbare en verse producten. Losse ingrediënten en kant-en klare lekkernijen. Verse etenswaren en huishoudelijke artikelen. Het aanbod is bij online boodschappen doen even groot als in de stad – maar dan zonder dat je de deur uit hoeft.

Thuisbezorgd, dé boodschappen bezorgdienst voor jou

De boodschappen bezorgdienst van Thuisbezorgd is de toekomst van winkelen. Zo houd je tijd over voor alle leuke en belangrijke dingen in het leven. Bestellen is eenvoudig en je boodschappen zijn snel thuisbezorgd. Of je nu in tijdnood zit, je niet lekker voelt of geen zin hebt om door weer en wind naar de supermarkt te sjokken; onze boodschappen bezorgdienst is een echte uitkomst voor de moderne klant.

Bestel jij ook je boodschappen bij Thuisbezorgd vandaag? Kijk meteen welke winkels bij jou aan huis bezorgen!