Waar wil je Kapsalon bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Kapsalon bestellen

Heb je honger? Kapsalon is ideaal als je stevige trek hebt: het is lekker, snel en makkelijk. Kapsalon bestellen doe je gewoon online bij Thuisbezorgd.nl. Zo heb jij jouw favoriete maaltijd altijd in huis, waar je ook bent!

De lekkerste kapsalon uit Nederland

Kapsalon is een gerecht dat bestaat uit friet met shoarma, met gesmolten Goudse kaas en salade bovenop. Vaak wordt de kapsalon geserveerd met knoflooksaus en sambal. Kapsalon wordt ook wel klaargemaakt met kebab, döner, gyros, kip of falafel in plaats van shoarma.

Het gerecht is in 2003 in Rotterdam ontstaan toen iemand een lunchschotel liet samenstellen bij een shoarmazaak, met daarin al zijn favoriete ingrediënten. De man bestelde de maaltijd zo vaak, dat de bestelling de naam ‘kapsalon’ kreeg. Op dit moment is kapsalon in zowel Nederland als België in verschillende cafetaria's en shoarmazaken te verkrijgen. Maar kapsalon bestellen is natuurlijk veel makkelijker!

Kapsalon: dé snack voor feestgangers

Kapsalon is erg populair onder jongeren. Dat is ook niet zo gek, want het is een lekkere snack als je uit bent gegaan met je vrienden. Als je weinig tijd hebt of geen zin hebt om te koken, is kapsalon bestellen ook ideaal.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten gerechten bij verschillende bezorgrestaurants. Kies bijvoorbeeld voor kapsalon met kip of kalf, kapsalon met döner kalf of met döner kip. Heb je nog zin in iets lekkers als dessert? Bestel dan ook meteen baklava of een bakje Ben & Jerry’s.

Kapsalon bestellen doe je bij Thuisbezorgd.nl

Kapsalon bestellen via Thuisbezorgd.nl is makkelijk en snel: je kiest een postcode of plaats in Nederland en je begint direct met bestellen.

Als je je kapsalon online bestelt, hoef je je eten niet zelf te maken of af te halen. Maar er zijn nog veel meer voordelen!

  • Je bestelt je kapsalon online en betaalt online. Ook meerdere betaalopties mogelijk.
  • Jouw kapsalon is binnen 45 tot 60 minuten thuisbezorgd.
  • Kapsalon bestellen vanaf elk adres in Nederland.
  • Kapsalon bestellen bij een groot aantal bezorgrestaurants in Nederland.
  • Je krijgt kapsalon van restaurantkwaliteit.

Kapsalon bestellen in de grote steden

       
Kapsalon Almere Kapsalon Breda Kapsalon Enschede Kapsalon Nijmegen
Kapsalon Amersfoort Kapsalon Delft Kapsalon Groningen Kapsalon Rotterdam
Kapsalon Amsterdam Kapsalon Den Bosch Kapsalon Haarlem Kapsalon Tilburg
Kapsalon Apeldoorn Kapsalon Den Haag Kapsalon Leiden Kapsalon Utrecht
Kapsalon Arnhem Kapsalon Eindhoven Kapsalon Maastricht Kapsalon Zwolle

Staat je stad er niet bij? Vul dan je postcode in.