Waar wil je Kapsalon bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Zoek
Bedoelde je?

Zo werkt Thuisbezorgd.nl

Supersimpel!

1. Locatie invoeren

Voer je adres in, of laat ons je positie bepalen.

2. Kies je restaurant en gerecht

Waar heb je zin in? Scroll door talloze menu's en beoordelingen.

3. Betaal en laat het eten bezorgen

Betaal contant of online met Contant, Pin aan huis, iDEAL, Creditcard, PayPal, Bitcoin, Apple Pay, VVV Cadeaukaart , Google Pay, Takeaway Pay. Eet smakelijk!

Bekijk video
Verschillende betaalmethoden
Contant Pin aan huis iDEAL Creditcard PayPal Bitcoin Apple Pay VVV Cadeaukaart Google Pay Takeaway Pay

Kapsalon bestellen in jouw woonplaats | Thuisbezorgd.nl

Knort je maag en kun je wel een stevige maaltijd gebruiken? Dan is de keuze voor een kapsalon al snel gemaakt. Je bestelt het thuis als de zin om koken ontbreekt of als je bijvoorbeeld een avondje overwerkt voor je werkgever. Ook na een avondje stappen met vrienden is kapsalon eten een uitstekend idee. Het stilt de trek die je hebt na een nachtje doorhalen. Waar je ook bent, in jouw directe omgeving kun je altijd een kapsalon bestellen via Thuisbezorgd.nl. Zowel in Amsterdam als in Rotterdam, Eindhoven, Breda of Maastricht staat er een lekkere kapsalon voor je klaar. Bestel gemakkelijk via de app op je telefoon of vanachter je desktop en geniet binnen een kort tijdsbestek van een overheerlijke kapsalon.

Het ontstaan van de Rotterdamse kapsalon

Hoewel de kapsalon inmiddels volledig is ingeburgerd, is hij nog helemaal niet zo oud. De kapsalon zoals je die nu kent, is namelijk in 2003 ontstaan in de havenstad Rotterdam. Een kapper aan de Schiedamseweg liet destijds een lunchschotel samenstellen met daarin al zijn favoriete ingrediënten. Omdat deze man de schotel keer op keer bestelde, kreeg het gerecht de naam 'kapsalon'. Zo is de kapsalon ontstaan en inmiddels heeft vrijwel iedereen weleens een kapsalon gegeten. In Nederland en België is het enorm populair onder jongeren. Sinds 2011 wordt er zelfs jaarlijks een prijs uitgereikt aan de horecazaak met de beste kapsalon van Rotterdam. De keuze voor een kapsalon is dan ook absoluut een goede keuze.

Kapsalon ingrediënten

De twee belangrijkste hoofdingrediënten van een kapsalon zijn friet en shoarma. Verder bestaat een kapsalon uit salade en gesmolten Goudse kaas. Natuurlijk mogen ook knoflooksaus en sambal niet ontbreken als smaakmakers. De oorspronkelijke shoarma in de kapsalon wordt ook weleens vervangen door bijvoorbeeld kip, gyros, kebab, döner of falafel. De keuze is hierin aan jou. De kapsalon is een favoriet gerecht onder feestgangers, want na een avond en nacht stappen krijg je al snel trek. Een kapsalon gaat er dan ook in als zoete koek. Combineer een kapsalon ook eens met iets extra's, zoals bijvoorbeeld Ben & Jerry's ijs of baklava.

Hoe kapsalon online bestellen?

Heb je trek in een kapsalon en bestel je graag een kapsalon in de buurt? Dan zit je bij Thuisbezorgd.nl helemaal goed. Hoe je een bestelling plaatst bij ons? Wij leggen het je uit aan de hand van 5 stappen:

  1. Vul je adres in. 2. Selecteer een restaurant in jouw woonplaats. 3. Kies je favoriete kapsalongerecht. 4. Selecteer de gewenste betaalmethode. 5. Geniet van de lekkerste kapsalon uit je woonplaats.

Zelfs als je in de auto zit, behoort het bestellen van een kapsalon tot de mogelijkheden. Hiervoor maak je gebruik van een spraakgestuurd bericht via Google Home.

Waarom je kiest voor kapsalon bestellen en bezorgen via Thuisbezorgd.nl

Het heeft altijd meerwaarde om een kapsalon te bestellen via onze website of app. Wij bieden jou namelijk diverse voordelen:

  • Je kiest uit diverse restaurants in jouw woonplaats.
  • Je betaalt een kapsalon direct online of met contant geld aan de deur.
  • Je kunt sparen voor korting op je bestelling.
  • Je bestelt gemakkelijk vanaf ieder apparaat, zoals je telefoon, tablet of desktop.
  • De kapsalon die je bestelt, is van restaurantkwaliteit en wordt snel bij je thuisbezorgd.

Zowel in Amsterdam-West als in Rotterdam-Blijdorp of waar dan ook bestel je een kapsalon voor een smaakvolle maaltijd. Plaats daarom je bestelling eenvoudig online en geniet alleen of met anderen van een typisch Rotterdamse kapsalon.

Laat kapsalon bezorgen bij jou thuis

Wil je direct genieten van een kapsalon en deze bij jou laten thuisbezorgen? Aarzel niet, maar plaats direct een order via de site of app. Koeriers zetten in op een snelle bezorging en laten jou binnen een kort tijdsbestek genieten van een lekkere kapsalon.