Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Bestel direct patat als heerlijke snack | Thuisbezorgd.nl

Heb je trek in patat? Je bent niet de enige. Patat is een geliefde snack en je kunt het op elk moment van de dag eten. Zo wordt het veel gegeten in het weekend, maar eet je het ook gerust op je werk of tijdens een gezellige avond met vrienden. Laat je graag na een lange dag patat bezorgen? Thuisbezorgd.nl maakt het mogelijk. Of je nu in Amsterdam, Breda, Eindhoven of Rotterdam woont, er is altijd een restaurant in jouw woonplaats dat bij ons is aangesloten. Bestel eenvoudig via je smartphone of gebruik je desktop om op zoek te gaan naar een café of restaurant in jouw woonplaats.

De geschiedenis van patat

Patat heeft een lange geschiedenis, maar het is het meest waarschijnlijk dat friet zoals we die nu kennen, is ontstaan rond 1680. In België werden aardappels in de vorm van kleine visjes gesneden en in olie gebakken. Dit werd gedaan bij een gebrek aan voldoende visvangst. Patat is er in verschillende diktes. Franse friet bijvoorbeeld is dun, terwijl Belgische of Vlaamse frites bekendstaan om hun dikte. Meest ligt de dikte van friet tussen de 3 en 20 millimeter. Gefrituurde aardappelen zijn wereldwijd geliefd als hartige snack en voor de meeste mensen onweerstaanbaar. Overigens is het opvallend dat men in het zuiden patat friet noemt, terwijl de rest van Nederland spreekt over patat. Hoe dan ook, het is logisch dat je patat of friet gemakkelijk bestelt via Thuisbezorgd.nl.

Het gemak van online friet bestellen

Op vrijwel elke hoek van de straat vind je wel een snackbar. Het is fijn om op vrijdagavond of een andere dag in de week langs te rijden en je eten op te halen. Online patat bestellen en je aankoop laten bezorgen is natuurlijk nog veel gemakkelijker. Zo hoef je niet zelf de deur uit voor eten, maar wordt het eten in jouw woonplaats snel en gemakkelijk thuisbezorgd. Ideaal als het buiten regent of koud is, maar je wel behoefte hebt aan patat.

Patat combineren met andere gerechten

Hoewel Nederlanders patat het liefst eten met wat mayonaise en pindasaus, is patat ook goed te combineren met andere gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van patat met een hamburger? Er zijn zelfs speciale schotels. Ben je een avondje uit of heb je trek in shoarma, dan kun je dit uitstekend combineren met patat. Een Rotterdamse kapsalon bestaat eveneens gedeeltelijk uit friet en is een prima keuze! Met wat voor ander eten je patat ook bestelt, bij Thuisbezorgd.nl weten we zeker dat jij geniet van de lekkerste patat in jouw woonplaats.

Patat online bestellen via Thuisbezorgd.nl

Patat bestellen via Thuisbezorgd werkt eenvoudig in 5 stappen. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Vul je adres in.
  • Selecteer het gewenste restaurant in je woonplaats.
  • Kies je favoriete patatmaaltijd.
  • Selecteer de gewenste betaalmethode.
  • Geniet van je bestelde friet!

Bestel ook gerust middels een spraakbericht via Google Home. Dit is een interessante optie als je vaststaat in de file en je telefoon op de handsfree-modus staat.

Waarom je patat bestelt via Thuisbezorgd.nl

Een bestelling die je plaatst bij Thuisbezorgd.nl levert je altijd voordelen op. Welke voordelen dit zijn?

  • Je bestelt patat bij restaurants in jouw woonplaats.
  • Je betaalt direct online of contant aan de deur.
  • Als je wil, ontvang je promoties via social media en e-mail.
  • Je bestelt patat gemakkelijk vanaf ieder apparaat.

Laat niets jou daarom tegenhouden om patat te bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Elk restaurant garandeert jou een top avondmaaltijd of snelle hap tussendoor.

Ontdek het gemak van Thuisbezorgd.nl

Patat online bestellen en er gezellig met elkaar van genieten? Plaats je bestelling via de app of site en geniet binnen een mum van tijd van verse friet. De bezorgers zorgen voor een snelle en adequate bezorging.