Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Bestel gemakkelijk een lekkere salade | Thuisbezorgd.nl

Heb je na een lange werkdag geen zin om in de keuken te staan, maar toch trek in een gezonde maaltijd? Of wil je een andere lunch bestellen dan belegde broodjes? Bestel dan een verse maaltijdsalade bij Thuisbezorgd.nl! Na een paar eenvoudige stappen gaan de bezorgrestaurants voor je aan de slag. Salades bestellen doe je snel online bij Thuisbezorgd.nl!

Salades laten bezorgen in heel Nederland

Thuisbezorgd.nl werkt samen met een zeer groot aantal bezorgrestaurants in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om op elk adres in Nederland een lekkere maaltijd te bestellen. Je vindt op de website of app heerlijke salades uit diverse landen. Zo bestel je onder andere Mexicaanse, Italiaanse of Griekse salades. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan de chefkoks aan de slag om een verse salade te bereiden. Binnen 45 tot 60 minuten staat de bezorger bij jou op de stoep met een lekkere maaltijd!

Lekker variëren met salades

Een salade is een koud gerecht, bereid met azijn en olie of met mayonaise. Je kunt salade eten als hoofdgerecht, als voorgerecht of als groente bij een warme maaltijd. Als je geen zin hebt om te koken of weinig tijd hebt, is een maaltijdsalade een uitstekend alternatief. Een salade bestellen is dan ook makkelijk, lekker en gezond! Een maaltijdsalade is een ideaal gerecht om diverse smaakcombinaties uit te proberen. Probeer bijvoorbeeld een Italiaanse salade met gegrilde kip, tomaten en olijven. Of kies een Mexicaanse salade met tortilla's, mozzarella, kidneybonen, tomaat en guacamole. Andere populaire salades zijn de Griekse salade met feta en olijven of de Pico de gallo. Ook zijn er smakelijke vegetarische opties. Welke salade je ook kiest, er is altijd een maaltijd die bij je past.

Hoe salades laten bezorgen?

Of je nu in Heerlen, Amsterdam of Groningen woont, salades bestellen gaat zeer gemakkelijk met de app of website van Thuisbezorgd.nl. Gebruik het onderstaande stappenplan en geniet binnen 45 tot 60 minuten van de smakelijke salades.

  1. Voer je adres of postcode in
  2. Kies een restaurant in jouw regio.
  3. Bestel je favoriete gerecht.
  4. Betaal online met iDeal, PayPal of creditcard, of betaal contant aan de deur.
  5. Geniet van je eten!

Ben je onderweg in de auto maar wil je wel een of meerdere salades bestellen in Nederland voor als je thuis bent? Plaats dan een gesproken order via je Google Home.

Bestel nu de smakelijkste salades!

Kun je niet wachten om het aanbod van de bezorgrestaurants te bekijken? Gebruik dan het makkelijke stappenplan om online salades te bestellen. Je kunt vanaf elk adres in Nederland salades te bestellen. Binnen 45 tot 60 minuten geniet je van jouw lunch, diner of bijgerecht. We wensen je alvast smakelijk eten!