Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Gezond eten bestellen Amsterdam

Wil je graag gezond eten bestellen in Amsterdam? Doe dit dan eens via Thuisbezorgd.nl! Door ons ruime aanbod aan hippe restaurants maak je op een leuke manier kennis met allerlei heerlijke, gezonde gerechten. Probeer bijvoorbeeld verse ramen bij Wagamama, een uitgebreide (maaltijd)salade bij Venkel of oer-Hollandse stamppot bij Pompoen met Speck. Natuurlijk kun je nog meer van jouw favoriete gezonde gerechten gemakkelijk én snel via Thuisbezorgd.nl bestellen. Dat is helemaal hip!

Onze persoonlijke tip: een poke bowl of buddha bowl.

Hippe food-hotspots in Amsterdam

The Good Chicken Society is een knus en kleurrijk restaurantje in De Pijp. Geniet hier van echt goede kip, kip zoals het hoort. Op de menukaart vind je allerlei bijzondere gerechten met kip, zoals frisse kip met knoflook en citroen of kruidige kip piri-piri. Heb je meer trek in een gezonde salade, zoals een quinoasalade met halloumi (Cypriotische geitenkaas) of met gierst, gegrilde aubergine en galiameloen? Dan is Venkel meer iets voor jou! Alle gerechten en dranken van restaurant Venkel zijn supergezond en biologisch. De verse sappen en smoothies zijn ook zeker een aanrader, bijvoorbeeld met sinaasappel, wortel en gember. Venkel bevindt zich op de populaire Albert Cuyp, maar we begrijpen dat je soms even geen zin hebt om de deur uit te gaan. Omdat het regent, je een drukke werkdag hebt gehad of gewoon omdat je zin hebt om jezelf op iets lekkers en gezonds te trakteren.

Gezond eten Amsterdam

Gelukkig kun je op dit soort momenten altijd bij Thuisbezorgd.nl terecht! Heb je trek in een gezonde maaltijd, maar blijf je liever lekker thuis vanavond? Bestel dan via Thuisbezorgd.nl en geniet van huisgemaakte gerechten en dranken bij je favoriete hotspot in jouw wijk.