Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Bestel hier de lekkerste gestoomde dim sum | Thuisbezorgd.nl

Soms gaat er niets boven een heerlijke Chinese specialiteit die je lekker met je vrienden kunt delen. Dim sum is het perfecte gerecht voor een gezellige avond. Vrijwel iedere stad heeft wel een goed restaurant waar je dim sum kunt bestellen. Bestel eens bij dat ene tentje naast de Erasmusburg in Rotterdam of trakteer jezelf op een portie dim sum van je favoriete Chinees in Oss. Het maakt niet uit waar je bent, want via Thuisbezorgd.nl bestel je lekker eten in het comfort van je eigen huis, maar ook op je werk.

Genieten van Chinese dim sum

Dim sum is een verzamelnaam voor verschillende kleine Chinese gerechtjes. Deze gerechten worden geserveerd in traditionele stoommandjes en hebben een hapklare grootte. Dankzij de stoommandjes blijft de dim sum op temperatuur, zodat je verschillende smaken en soorten tegelijkertijd kunt proberen. Sommige soorten dim sum worden niet alleen gestoomd, maar eerst nog gefrituurd of gebakken. Hierdoor krijgen ze veelzijdige smaken en krijgt ieder gerechtje weer een totaal andere textuur. De hapjes kunnen op ieder moment van de dag worden gegeten en worden in de meeste gevallen geserveerd met thee.

Verschillende soorten dim sum

Doordat dim sum zo'n breed begrip is, zijn er allerlei gerechten die je kunt proberen wanneer je dim sum gaat bestellen. Grote favorieten zijn de dumplings: gestoomde stukjes deeg met een vleesvulling. Deze kunnen allerlei smaken hebben, zoals kip en varken, maar er zijn ook vegetarische varianten met groenten. Dan is er ook nog cheung fan, wat bestaat uit gestoomde rijstvellen die meestal worden gevuld met garnalen of rundvlees. Gestoomde broodjes horen ook bij dim sum thuis en worden cha siu bao genoemd. Deze broodjes zijn gevuld met varkensvlees.

Laat dim sum bezorgen bij jou thuis

Wil je dim sum proberen bij de Chinese takeaway bij jou in de buurt? Verstuur dan een spraakorder naar je Google Home of maak gebruik van de app of website van Thuisbezorgd.nl.

  1. Voer je adres in.
  2. Bekijk Chinese restaurants in jouw buurt.
  3. Bestel een aantal lekkere dim sum gerechtjes.
  4. Betaal online of aan de deur.
  5. Geniet ervan!

Het gemak van dim sum bestellen

Na een lange werk- of schooldag gaat er niets boven het gevoel van een verse maaltijd die direct naar jouw voordeur wordt gebracht. Dit kan in heel Nederland, van Leeuwarden tot Venlo. Zo plof je direct op de bank met een aantal heerlijke gestoomde gerechtjes. Ga je dim sum bestellen of kies je voor smakelijke Japanse sushi? Betaal dan eenvoudig met iDeal, PayPal of je creditcard. Contant betalen is ook mogelijk. Wil je extra voordelig eten kunnen bestellen? Houd dan onze nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor meer korting en aanbiedingen. Bestel dus vooral jouw Chinese dim sum via Thuisbezorgd.nl!