Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Geniet van lekkere ramen bij jou thuis | Thuisbezorgd.nl

Wanneer je zin hebt in een hartige maaltijd, gaat er soms niks boven ramen (noedelsoep). Bijvoorbeeld van dat ene Japanse restaurant op het Spui in Amsterdam, of in de buurt van de Markt in Middelburg. Thuisbezord.nl brengt verse ramen direct naar je toe, of je nu in Helmond of Sneek woont. Geniet van de heerlijke smaken van Japan en personaliseer de soep helemaal op jouw manier: kies je bouillon, toppings en vleessoort zodat je precies de maaltijd krijgt waar jij op dat moment zin in hebt.

De rijke smaak van ramen

Ramen is een Japans gerecht dat vooral uit twee onderdelen bestaat: noedels en bouillon. Het wordt dus ook vaak een soort soep genoemd. Deze basis wordt uitgebreid met verschillende toppings. Vlees is in de meeste gevallen een belangrijk onderdeel van ramen, maar het is ook mogelijk om een vegetarische variant van dit gerecht te bestellen. Verder zijn belangrijke toppings eieren, verschillende soorten groenten en gedroogd zeewier. Bosui, kiemgroenten en mais horen er allemaal bij. Met sojasaus en miso wordt het geheel op smaak gebracht.

Ontdek de verschillende soorten ramen

Ga je ramen bestellen, dan is het niet altijd vanzelfsprekend welke soort noedelsoep je krijgt voorgeschoteld. Er zijn namelijk talloze varianten die allemaal uit een andere regio van Japan komen. Zo is er shōyu-ramen, waarbij de bouillon voor een groot deel uit sojasaus bestaat en waarbij kip en groenten de belangrijkste toppings zijn. Houd je juist van varkensvlees? Dan is curry-ramen een goede keuze, want varkensbotten en currypoeder geven deze soep zijn smaak. Shio-ramen is perfect wanneer je het liefste ramen gaat bestellen met lichte smaken zoals vis, kip en groenten.

Ramen bestellen in een handomdraai

Wil je Japans bestellen? Maak dan gebruik van de app of website van Thuisbezorgd.nl. Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via je Google Home. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een spraakbericht versturen: "OK Google, praat met Thuisbezorgd".

  1. Geef je adres door.
  2. Zoek een restaurant in de buurt uit.
  3. Bestel de lekkerste ramen.
  4. Betaal online of contant aan de deur.
  5. Even op de bezorger wachten en smullen maar!

Geniet van ramen wanneer jij dat wilt

Waar je ook woont of werkt, Thuisbezorgd.nl zorgt er altijd voor dat je ramen bezorgd wordt. Zo is het mogelijk om hartige ramen te bestellen voor een lunch op kantoor, maar je kunt jezelf en je vrienden ook trakteren op een late snack bij je thuis in Best. Je betaalt gewoon de prijs die je gewend bent van je favoriete Japanse restaurant en betalen is gemakkelijk dankzij iDeal, PayPal of je creditcard. Kan je dus wel een lekkere hartige soep gebruiken? Bestel dan nu jouw ramen via Thuisbezorgd.nl!